![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: pe cand versetul biblic cu abstinenta? |
|
|||
|
|||
![]()
Dăruire în ce sens, în ce scop? Doar pentru plăcere?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si PLACEREA tot Dumnezeu a creeat-o, iar ceea ce Dumnezeu a creeat au fost (si sunt) BUNE FOARTE!
|
|
|||
|
|||
![]()
În măsura în care nu evităm rostul firii noastre și urmărim doar plăcerea. Păcat este doar atunci când noi căutăm plăcerea și evităm rostul. Ți-am dat eu un exemplu cu mâncatul, la fel și cu împreunarea dintre soți. Metodele contraceptive nu sunt o soluție, ci doar o înșelare, la fel cum căsătoria nu este o legalizare a plăcerii dintre soți, ci una din primele Taine la care Mântuitorul însuși a participat și a făcut chiar prima minune.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragule, ai primit și este foarte clar pentru cine vrea să vadă. Sfinții Părinți îndeamnă la abstinență în anumite perioade (de ex zile sau perioade ale postului, în timpul sarcinii)...
ps: duhovnicul tău ce părere are? Last edited by ovidiu b.; 03.12.2012 at 15:51:33. |
|
||||
|
||||
![]()
pentru cine vrea sa vada?! Eu vad ca...NU se vede NIMIC! Acum cine interpreteaza in stil sectar Biblia, care vede CE VREA acolo unde NU este?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|