Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2012, 00:01:04
jalina jalina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
hmm...
In primul rand, nu este o suferinta mica.
Este importanta. Daca el zice ca a incercat sa se desparta brusc, poate a fost sincer. Poate chiar a incercat, si cand a crezut(atentie!) ca nu se poate, a vrut doar sa incerce sa o faca cat mai repede si mai putin dureros. Sincer(si am un fel de pct de vedere neutru in aceste lucruri), pare ca are intentii bune, desi nu pare. Si nici la dumneavoastra nu par nic sentimente trecatore.. nu stiu, puteti pune pe cineva sa il intrebe, asa intamplator, de lucrul acesta?

In orice caz, orice ai hotara, fie sa ai pace in suflet.

Nu stiu cat timp o sa il iubesc...poate toata viata, nu a fost o simpla relatie, nu e primul prieten si alta data am trecut repede peste, eu sunt o persoana optimista si nu ma dau batuta indiferent ce ar fi. Numai ca el a scos la iveala din mine tot ce e mai frumos si este undeva acolo in adancul sufletului meu si poate ca va ramane intotdeauna.
De intrebat, da as putea, numai ca stiu raspunsul care o sa il dea "este o persoana deosebita numai ca eu nu o pot lasa singura pe maica-mea iar maica-mea prin comportamentul ei ne-ar distruge relatia, fara sa isi dea seama"
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
o mica problema de gramatica cred_cu_adevarat Generalitati 12 19.10.2011 14:01:11
O mica problema ! Darkanian Generalitati 18 08.03.2011 19:58:56
o mica problema danutzek83 Din Noul Testament 102 24.11.2010 14:38:58
Buturuga mica andreicozia Generalitati 2 18.09.2009 23:47:10