![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La mulți ani, Annyta. Multe bucurii!
|
|
||||
|
||||
![]()
La mulți ani!
|
||||
|
||||
![]()
Dragele mele,
La multi ani! |
|
|||
|
|||
![]()
Annyta, îți doresc ca de astăzi să pășești în cel mai frumos anotimp al vieții tale! La mulți ani!
|
||||
|
||||
![]()
La multi Anytta si multe bucurii alaturi de familia ta minunata!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mii si mii de bucurii!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La muți ani tuturor care poartă numele Sf Apostol Andrei, sau Andreea!
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi,multi ani! fericiti si cu multe bucuri si multa sanatate tuturor ce azi isi aniverseaza ziua Sfantului Andrei .
Primiti va rog gandu meu bun.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|