![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
asa am putea intreba: am fost facuti pt Antarctica?
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu sunt niste laboratoare de cercetare pe acolo!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți; și stăpâniți peste peștii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietățile ce se mișcă pe pământ și peste tot pământul!"
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() De ce știu asta creștinii? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca au ochi si citesc Facerea :D
Ori nu esti crestin, ori esti orb. Sunt cele doua variante decente. A treia te-ar jigni si m-ai raporta. Dar mai insista mult si o vei auzi.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
||||
|
||||
![]()
Consideră că insist.
Ce treabă are Facerea cu Marte? Pe Lună avem voie?
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca avem voie sa facem o colonie ( :)) ) dar un raliu ar fi interesant:
http://www.youtube.com/watch?v=2vi5-NPEUXk (minutul 8 si cateva secunde) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Avem inca destule zone virgine pe glob, neexplorate, insa tu visezi la un raliu pe Luna :) Crezi ca dupa 40 de ani de la ultima aselenizare, vor fi din nou tentati de Luna? Ma indoiesc.Si-au trecut luna in CV, au cunoscut pamantul selenar, au spus "next, hai sa ne sporim prestigiul, sa cucerim alte zone". Last edited by ioanna; 28.11.2012 at 18:17:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunde-mi teleologic la urmatoarea intrebare: De ce Luna sta mereu cu fata la Pamant?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar dacă cumva atât Pământul cat și Luna ar avea mișcări de rotație și revoluție, aș putea presupune că viteza de rotație și de revoluție ale Lunii sunt egale. Dar mă abțin... Tu ne poți spune?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Religia in scoala | Marius22 | Generalitati | 28 | 18.05.2010 14:35:24 |
|