![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei au aceasta tactica de discreditare a "oponentului" atunci cand constata ca nu mai au argumente sau pur si simplu nu pot mai mult pe plan intelectual. Desi aparent ati fi tentati sa credeti ca si eu il provoc pe Dl Gantolea, va asigur ca va inselati, doresc doar sa ne explice cum a descoperit dansul ca ar exista o concordanta intre invatatura Dogmatica a lui Sf Ioan Damaschin si Teoria M (fosta big bang) http://www.scribd.com/doc/58108638/C...Eugen-Gantolea El trebuie sa-si asume ceea ce a scris in documentul de mai sus, precum si ideiile pentru care s-a luptat neobosit pe forumul www.scientia.ro (fiind rejectat pana la urma din motive obiective) motivele aparente de "rejectare" fiind invocate foarte "elocvent" dar indirect pe acest topic, http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15684 Doresc un dialog civilizat si folositor, nu un atac la persoana ! P.S. Nu vi se pare curios ca indivizi gen AlinB, DragosP, si altii ca ei, doresc ca acest dialog sa nu aiba loc, de ce oare ??? Desi au posibilitatea sa nu participe la acest subiect si pot fi activi pe orice alte topice, ei doar doresc sa blocheze cu orice pret acest "dialog", de ce nu ignora pur si simplu aceasta discutie? Atat de mult se teme Eugen7 de o dezbatere pe aceasta tema, incat si-a asmutit "prietenii" pentru blocarea discutiei? Dl inginer, nu va temeti, suntem doar pe un forum ortodox, nu aveti ce pierde! Last edited by neica_nimeni_altul; 27.11.2012 at 23:32:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai dupa cum pare,nu AlinB si nici DragoP nu au avansat atacul la mama...
Sper ca Admin sa nu-i baneze pe acesti useri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se pare ca nici Yasmina nu este interesata de subiectul topicului, ci doar de intriga pe care o poate starni acesta confuzie sau remarca ei nevinovata |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt interesata de subiectul topicului,pe care l-am urmarit pasiv de la primele postari.
Nu are sens sa va certati,mai ales cand ne nevoim cu postul Craciunului. In fine,este posibil sa nu fi inteles eu bine...desi,mie mi-a fost clar inca din pag.2 cine a venit cu spiritul de cearta...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 28.11.2012 at 00:07:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El stie ca are o misiune sfanta in viata: sa converteasca lumea la geocentrism. Este produsul unui alt semiconvertit, Badulescu - care are impresia ca intre om si Hristos nu stau doar pacatele sale ci inamicul principal este..heliocentrismul. Asadar a facut din fostul ateu Lemnaru, geocentrist, mai mult de atat nu a fost duhovniceste capabil. Dupa parerea mea, facea un bine tuturor daca il lasa sa ramana ateu. In schimb, dl. Badulescu este capabil se pare, sa tradeze secretul spovedaniei si crede ca si colegu de echipa Lemnaru ca pentru o cauza "buna", orice mizerie e scuzabila. Nu i-as fi dezvaluit identitatea virtuala a dl. "neica nimeni" daca revenirea lui. dupa ce a fost deja banat o data pentru atitudinea nesimtita, n-ar fi fost insotita de atacul la persoana impotriva colegilor de pe forum, a unuia in mod special care desi nici macar nu era un adversal ideologic major, a gasit de cuviinta sa-l improaste cu mizerii, folosind pe de o parte acele informatii de la Badulescu + inventii mizerabile. |
|
||||
|
||||
![]()
AlinB, cred ca trebuie sa mergi urgent la medic ... sper sa fii banat in cele din urma !
Ai ajuns sa te transformi in raspandacul de mizerii al acestui forum, fara sa te fi ales nimeni ... te inteleg, esti doar o unealta a diavolului. Cat esti de penibil. Ai ajuns tu sa reprezinti "colegii de pe forum". Piei SATANA ! Last edited by neica_nimeni_altul; 28.11.2012 at 01:08:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Domu' Lemnaru, va uitati vreodata in oglinda?
Nu la acea poza de "domn bine" pe care ati imprastiat-o pe Internet, ci la natura interioara. Nu va ingroziti nitel? Pana la urma care e cauza pentru care faceti circul asta? Desi nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar daca mi-ar spune cineva ca faceti parte impreuna cu dl. Badulescu din nu stiu ce cerc masonic si incercati sa sabotati ortodoxia din interior, as primi bucuros aceasta explicatie, pentru ca cealalta, care tine de patologic, mi se pare mult mai trista. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
AlinB, tu poti afirma cu usurinta cu care respiri tot felul de lucruri, problema ta este ca nu prea esti convingator, esti doar un chibit care carteste permanent pe acest forum, poti sa te iei de Lemnaru cat vrei, e treaba ta ce face omul ala, chiar nu realizezi ce spui ? Este posibil ca AlinB sa nu fie om si sa fie doar un virus de forum care repeta aleator tot felul de ineptii Last edited by neica_nimeni_altul; 28.11.2012 at 01:31:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci de unde stii ca delirez? Daca nu esti Lemnaru, de ce ti-au scaparat nervii de mahala cand am mentionat de individ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toată lumea e împotriva ta... Dar, dacă mai mulți iti spun că ești beat, te duci și te culci. P.S. În limita puterilor tale, încearcă să folosești un mod de adresare mai puțin agresiv.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? | alex190 | Spiritualitatea ortodoxa | 14 | 12.09.2012 21:24:24 |
Anuntul mortii | Ioan-Victor | Generalitati | 16 | 26.09.2010 07:24:20 |
Mortii | rafella | Generalitati | 146 | 22.06.2010 17:18:45 |
Inaintea mortii | mara2008 | Generalitati | 9 | 25.08.2008 12:23:15 |
|