Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2012, 18:50:49
cred_cu_adevarat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
"Lumea este la fel peste tot: asa cum o vedem noi!"
Acum sa nu-mi fie luata in nume de rau pilda aceasta. Poate ca nu se potriveste chiar intocmai cu cazul de fata, dar poate fi un... inceput.
Asa o fi. Sunt necredincioasa si de aia nu vad credinta in jurul meu. Ce mai caut oare aici atunci, pe un site crestin-ortodox? In fine, intrebarea e retorica.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 25.11.2012, 18:56:03
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

surprinzator de multi. pe la facultate am, iar in familie multi sunt bisericosi. e bine, nu am ce zice.
Vechi 25.11.2012, 19:24:32
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cred_cu_adevarat Vezi mesajul
Asa o fi. Sunt necredincioasa si de aia nu vad credinta in jurul meu. Ce mai caut oare aici atunci, pe un site crestin-ortodox? In fine, intrebarea e retorica.

Doamne ajuta!
Nu te supăra!
Mie mi-a plăcut povestea asta, a mai fost postată pe aici... Avem tendința să vedem în jur ceea ce avem de fapt în interiorul nostru.
Acum, ce să zic, colegii mei nu sunt deloc "bisericoși" și au un fel personal de a crede... dar sunt simpatici și mă simt bine printre ei, deși avem mai puține discuții comune.
În rest, familia și anumiți prieteni ar intra la categoria "credincioși" pentru că merg la biserică, se spovedesc, se împărtășesc și încearcă să respecte învățăturile ortodoxe. Totuși există diferențe între noi, cumva fiecare avem alte percepții sau măsuri... Bine că ne judecă Dumnezeu pe toți, ca să scăpăm noi de grija asta :-)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oamenii frumosi si nestiuti din jurul nostru glykys Spiritualitatea ortodoxa 96 01.02.2017 23:08:28
10 Intebari pentru credinciosi RauL15 Teologie si Stiinta 1 29.12.2009 15:27:40
Sa fim sensibili la ce se petrece in jurul nostru Nicoletapopa Calugarul 15 12.12.2009 21:22:54
Corul Biserici sunt oameni BogdanBogdan Generalitati 1 19.03.2008 13:16:49
Sunt Soarele si Luna obiecte pentru oameni? dillema Religia Islamica 1 04.06.2007 05:11:18