![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
surprinzator de multi. pe la facultate am, iar in familie multi sunt bisericosi. e bine, nu am ce zice.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie mi-a plăcut povestea asta, a mai fost postată pe aici... Avem tendința să vedem în jur ceea ce avem de fapt în interiorul nostru. Acum, ce să zic, colegii mei nu sunt deloc "bisericoși" și au un fel personal de a crede... dar sunt simpatici și mă simt bine printre ei, deși avem mai puține discuții comune. În rest, familia și anumiți prieteni ar intra la categoria "credincioși" pentru că merg la biserică, se spovedesc, se împărtășesc și încearcă să respecte învățăturile ortodoxe. Totuși există diferențe între noi, cumva fiecare avem alte percepții sau măsuri... Bine că ne judecă Dumnezeu pe toți, ca să scăpăm noi de grija asta :-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oamenii frumosi si nestiuti din jurul nostru | glykys | Spiritualitatea ortodoxa | 96 | 01.02.2017 23:08:28 |
10 Intebari pentru credinciosi | RauL15 | Teologie si Stiinta | 1 | 29.12.2009 15:27:40 |
Sa fim sensibili la ce se petrece in jurul nostru | Nicoletapopa | Calugarul | 15 | 12.12.2009 21:22:54 |
Corul Biserici sunt oameni | BogdanBogdan | Generalitati | 1 | 19.03.2008 13:16:49 |
Sunt Soarele si Luna obiecte pentru oameni? | dillema | Religia Islamica | 1 | 04.06.2007 05:11:18 |
|