![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Obsesia asta cu și despre carduri, pașapoarte, permise de conducere auto și altele este oare o țâră de ispitire de dreapta?
![]() Apropos, cei ce vă cumpărați haine de prin supermarket/mall etc: mare grijă cu etichetele RFID ce rămân ascunse prin gulere/manșete. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
am observat și eu asta!!! nu știam de ce piuiam când am trecut de barele UTI dintr-un magazin deși nu aveam niciun produs cumpărat de nicăieri.... piuiau hainele de pe mine pffffff!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca era un fenomen de posedare electronica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă aștept la o inițiativă a adepților mișcării anticip, prin care să se propună Patriarhiei introducerea acelor bare, ca în supermarketuri, la intrarea în biserici. Ai cip ? Se declanșează alarma și te zvârlu țîrcovnicii afară din casa Domnului. Eventual, în loc de țiuitul clasic, aparatul ar putea să fie setat să strige "Piei drace !", sau, poate, să recite molivtele Sf. Vasile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Așteaptă-te!
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nevoie, conform cazuisticii miscarii anticip, care se vrea cu ecouri patristice, sistemul este deja implementat cu directiva de Sus, cica preotul care a incercat sa impartaseasca un posesor de cip implantat a fost oprit de o mana nevazuta.
Asteptam si cazul cu patrafirul care nu vroia sa se aseze pe capul posesorului de cip, ajuns la spovedanie in ciuda controlului mental exercitat de cipusorul satanic si care afost trimis acasa cu coada electro-diabolica intre picioare, dat fiind conform canonului de la Sinodul I pseudo-ortodox al miscarii anticip, cei cu cipusor sub piele sau in buzunare nu pot fi spovediti pana nu leapada sataniceasca inselare. Din pacate, acelasi Sinod nu a reusit sa cada de acord daca in permisul de conducere exista actualmente cip sau nu, toate doveziile indicand faptul ca nu exista insa e cam rusinos si tardiv sa se recunoasca acest lucru, dupa ce aproape un an de zile daca nu mai bine s-a sustinut exact contrariul. Last edited by AlinB; 19.11.2012 at 18:26:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar pasapoartele cu cip au cip, dupa parerea domniilor voastre, care va dati cu parerea pe aici?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, pașapoartele fără cip au cip. Cele cu cip nu au cip.
|
|||
|
|||
![]()
Totul are cip, inclusiv telefoanele celulare ale Preafericitului Daniel, ale Sfântului Părinte Benedict al XVI-lea și al lui Dalai Lama. We are all doomed.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 11:04:59 |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 20:48:11 |
Crestinul ortodox iubeste pe toti ca pe sine insusi indiferent de rasa si religie | mihailt | Generalitati | 16 | 03.09.2009 10:11:02 |
|