Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2012, 14:29:14
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Obsesia asta cu și despre carduri, pașapoarte, permise de conducere auto și altele este oare o țâră de ispitire de dreapta?

Apropos, cei ce vă cumpărați haine de prin supermarket/mall etc: mare grijă cu etichetele RFID ce rămân ascunse prin gulere/manșete.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 14:30:25
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Poti sa-ti schimbi serviciul cu unul unde esti platita cu banii in mana.
Daca trebuie, trebuie, nu?

Si nici cardul de sanatate nu e musai sa-l iei.
Iti poti face o asigurare privata, daca nu-ti convine forma sub care Statul iti livreaza serviciile pentru care platesti oricum.
deja sunt "prinsă în horă" (( am credit pentru apartament reușit cu greu să-l iau și-n următorii 20 de ani 300 de euro din pământ din iarbă verde trebuie să-i restitui băncii!! îți dai seama că niciun angajator nu m-ar plăti cu banii în mână cu salariul pe care îl am aici (n-ar plăti în primul rând atâta impozit la stat)....și dacă mai vreau și familie cu copii.... :D
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 14:37:49
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Obsesia asta cu și despre carduri, pașapoarte, permise de conducere auto și altele este oare o țâră de ispitire de dreapta?

Apropos, cei ce vă cumpărați haine de prin supermarket/mall etc: mare grijă cu etichetele RFID ce rămân ascunse prin gulere/manșete.
am observat și eu asta!!! nu știam de ce piuiam când am trecut de barele UTI dintr-un magazin deși nu aveam niciun produs cumpărat de nicăieri.... piuiau hainele de pe mine pffffff!!!
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 17:12:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
am observat și eu asta!!! nu știam de ce piuiam când am trecut de barele UTI dintr-un magazin deși nu aveam niciun produs cumpărat de nicăieri.... piuiau hainele de pe mine pffffff!!!
Cred ca era un fenomen de posedare electronica.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 17:41:53
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cred ca era un fenomen de posedare electronica.
Mă aștept la o inițiativă a adepților mișcării anticip, prin care să se propună Patriarhiei introducerea acelor bare, ca în supermarketuri, la intrarea în biserici. Ai cip ? Se declanșează alarma și te zvârlu țîrcovnicii afară din casa Domnului. Eventual, în loc de țiuitul clasic, aparatul ar putea să fie setat să strige "Piei drace !", sau, poate, să recite molivtele Sf. Vasile.
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 18:07:27
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Așteaptă-te!
Reply With Quote
Vechi 19.11.2012, 18:22:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Nu e nevoie, conform cazuisticii miscarii anticip, care se vrea cu ecouri patristice, sistemul este deja implementat cu directiva de Sus, cica preotul care a incercat sa impartaseasca un posesor de cip implantat a fost oprit de o mana nevazuta.

Asteptam si cazul cu patrafirul care nu vroia sa se aseze pe capul posesorului de cip, ajuns la spovedanie in ciuda controlului mental exercitat de cipusorul satanic si care afost trimis acasa cu coada electro-diabolica intre picioare, dat fiind conform canonului de la Sinodul I pseudo-ortodox al miscarii anticip, cei cu cipusor sub piele sau in buzunare nu pot fi spovediti pana nu leapada sataniceasca inselare.

Din pacate, acelasi Sinod nu a reusit sa cada de acord daca in permisul de conducere exista actualmente cip sau nu, toate doveziile indicand faptul ca nu exista insa e cam rusinos si tardiv sa se recunoasca acest lucru, dupa ce aproape un an de zile daca nu mai bine s-a sustinut exact contrariul.

Last edited by AlinB; 19.11.2012 at 18:26:28.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2012, 00:42:51
Miha-anca
Guest

Implicit

Dar pasapoartele cu cip au cip, dupa parerea domniilor voastre, care va dati cu parerea pe aici?
Reply With Quote
Vechi 20.11.2012, 07:20:58
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu, pașapoartele fără cip au cip. Cele cu cip nu au cip.
Reply With Quote
Vechi 20.11.2012, 07:22:35
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Totul are cip, inclusiv telefoanele celulare ale Preafericitului Daniel, ale Sfântului Părinte Benedict al XVI-lea și al lui Dalai Lama. We are all doomed.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alternativa la cardurile de sanatate cu cip antoniap Generalitati 1174 05.06.2015 11:04:59
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii dgs010243 Generalitati 4 21.11.2012 19:35:00
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Crestinul si ziua onomastica stela lie Intrebari utilizatori 3 10.01.2011 20:48:11
Crestinul ortodox iubeste pe toti ca pe sine insusi indiferent de rasa si religie mihailt Generalitati 16 03.09.2009 10:11:02