![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La mulți și duhovnicești ani petrecuți în iubirea lui Hristos !
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sunteti nemaipomeniti cu totii, m-ati coplesit!!!!
Inca o data, multumiri ca m-ati purtat in sufletele voastre in aceasta zi frumoasa de Toamna. |
|
|||
|
|||
![]()
La mulți ani și din partea mea, Mirela, cu bucurii și sănătate!
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, draga Mirela...si sa ne si vedem intr-o buna zi!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirela, să trăiești întru mulți ani. să-ți fie viața un minunat și îndelungat preludiu la bucuriile veșnice!
|
||||
|
||||
![]()
Vă mulțumesc încă o dată pentru urările atat de frumoase, mă bucur că nu m-ați uitat în această zi! Și eu aș vrea să ne întâlnim cât mai mulți, la viitoarea mea vizită în România, care însă nu se întrevede a fi prea curând. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Tufa asta cu flori roz,o avea strabunicul meu in gradina. De cand s-au prapadit dansii si s-a instrainat casa si curtea,nu am mai vazut nicaieri aceasta floare(pe care vreau s-o cultiv in amintirea lor). Multumesc,ca mi-ai scos-o in cale din nou,macar o s-o caut pe google dupa imagine sa vad cum se numeste :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|