![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici domnul Urs, nu se exprima prea amabil, sa zicem. De aceea consider, ca ar putea sa se gandeasca serios sa realizeze un forum al dansului. Sincer, nu am fost ironica. Acolo poate discuta exact cu colectivitatea dorita de dansul, fara a deranja pe nimeni si fara a fi deranjat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde. Daca este pentru galceava, pentru barfa, bineinteles ca nu.
Ceea ce te-a socat pe tine, cee ace practica unele fete ca sa para virgine la casatorie, este o consecinta a purtarii de tip fariseic a unor barbati, care pe de o parte se distreaza cat vor cu alte fete, pe de alta insa cer virginitatea fetei cu care se vor casatori. Deci, cer de la altii ceea ce ei nu fac, si chiar ii condamna sever pentru asta. Si lipsa de iertare. Unde intra poicainta in aceasta ecuatie? O fata care a calcat stramb odata nu se poate pocai, nu poate sa vrea sa se casatoreasca? Or, la fete 'se vede', iar la baieti, nu, daca snt fecioare sau nu. (Si asta imi spun sistematic baietii din acest mediu crestin oriental). Deci, este vorba mai degraba de aparente decat de traire adevarata. Cred ca este important sa stil si astfel de lucruri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu asta ma retrag de aici. Am scris deja mai mult decat aveam de gand.
|
||||
|
||||
![]()
doar cei de moda veche mai fac caz de acest lucru, insa lumea a evoluat (a devenit mai toleranta)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evoluția asta nu e cumva o INvoluție? Ia stai și cugetă un pic, amice.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce...ca-i demodata... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica o faceti pe dansa vinovata ca le-a adus in discutie? Multe fete/femei pot fi virgine fizic(la examenul medical) insa foarte putine sunt si nevinovate,pure,feciorelnice sufleteste. S-a adus in discutie faptul ca oamenii triseaza oricum si ajung pana acolo incat fac sex folosind alte mijloace numai ca sa salveze niste aparente! Nu este aceasta practica fariseica de condamnat??Este
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca faceati liceul cu mine,la un binecunoscut colegiu national din Bucuresti,aveati ocazia sa le auziti in mod real din gura colegelor de clasa. Nu este cazul sa o invinovatim pe Fani de ceva care exista in mod paralel in lumea noastra crestineasca. Daca nu auzeati acum,foarte probabil ca ati fi auzit in viitorul foarte apropiat,aceste practici sunt vechi de cand lumea oricum!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|