![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineeeee! Pamantul este plat sau denivelat la suprafata si rond la dedesubt rupt in 2 ape chiar! Sunteti multumiti? Se termina odata cu acest subiect? Ca au mai fost luni de zile cand subiectul a fost uitat...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum, despre pamantul plat: dintre cate stiam eu, FE society era de asemenea un fake, destul de bine finantat si foarte fantezist in ceea ce declara. Ideea unui pamant plat nu are NICI o legatura cu Scriptura sau cu vreun Sfant Parinte. De altfel, potrivit scrierilor Sfintilor Parinti, ideea unui pamant plat este aberanta. Sfantul Vasilie cel Mare tine sa precizeze faptul ca nu poate fi acuzat Moise ca nu a pomenit de sfericitatea Pamantului. Se vede clar credinta celor din vremea sa in sfericitatea Terrei, atata timp cat se pune problema unei acuze. Credinta mea in geocentrism are baze patristice si scripturistice si tocmai aceste baze ma determina sa refuz ipoteza unui pamant plat, dupa cum am aratat mai sus. De altfel, pentru neputinta mintii mele am cautat sa analizez si stiintific problema. Si, precum am spus, s-a demonstrat ca geocentrismul este compatibil tuturor observatiilor. Deja alegerea intre cele doua, de aproape un secol, este o chestiune subiectiva. In calitate de crestin eu o vad ca fiind obiectiva, argumente fiind atat la Sfintii Parinti cat si in Scripturi (izvoare pe care din start le-am considerat superioare "hristosilor mincinosi").
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
|||
|
|||
![]()
Facem un "wishlist" ( lista de dorite) pentru cei care au nevoie ( pentru linistea lor) sa subscriem?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: GLUMESC, desigur... |
|
|||
|
|||
![]()
Profetiile cu tendinta nationalista sunt misticarii mucegaite. Oameni buni, hai sa ne intoarcem on-topic. Aici se vorbeste (sau se vorbea) despre Pamant Plat vs. Pamant Rotund.
NU despre aiurelile popei Badulescu si a altor stilistoizi. Nici despre legionari...alaturi de "oamenii de afaceri", sunt singurii care au meritat ce au incasat de la comunisti. Oamenii care sunt/vor sa ajunga bogati, luand de la gura aproapelui, ca si cei care propovaduiesc ura fata de popoare, si inca fata de poporul de la/prin care vine Mantuirea, sunt incompleti, si chiar merita o sesiune balneoclimaterica in lagare, "for life, with no possibility of parole". :D Oare Cine a zis "...caci mantuirea vine de la iudei"?! Si din ce Neam este Acela?! Detracatul Capitan nu prea citea Scriptura, este? Si nici clonele lui, as adauga. Si cu asta, hai sa o terminam cu off-topicele stupide si insultele pe teme paseiste si inutile. Ar fi ramas un topic amuzant, daca nu aparea, in corpore, echipa de soc a ex-cantaretului devenit popa-pe-pamant-fix. Cu stima pentru (aproape) toata lumea. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|