![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca imi permiteti indrazneala unui sfat: este important ca preotul sa fie avertizat din vreme ca estevorba de o spovada generala a unei persoane adulte care nu s-a spovedit de la primirea Botezului. In felul acesta, el va sti cum sa procedeze, inclusiv cat timp sa aloce acestui lucru. Eu, cand m-am spovedit prima data, a durat cam o ora, iar preotul, auzind ca e vorba de o spovada generala a unui convertit recent, mi-a rezervat timp in afara programului obisnuit de spovada. Acum, cand ma spovedesc dureaza cam 2 minute.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am un prieten de familie, care este paroh la bis. sf. Visarion din București. îmi spunea că are unul care se spovedeste în fiecare săptămână. si stă cam 2 ore de fiecare dată ... când îl vede ... |
|
|||
|
|||
![]()
cred ca asta trebuia sa fac si eu ...sa-mi gasesc duhovnicul si sa-l atentionez ca va fi o spovedanie generala .....acum cu ajutorul Bunului Dumnezeu sper sa ma 'tin' de acest duhovnic mult timp de acum inainte si voi astepta Postul Sfintelor Pasti ptr o spovedanie generala in care sa nu-mi mai fie rusine sa-mi scot foita cu pacate din geanta..
|
|
|||
|
|||
![]()
Intotdeauna sa incepi cu ce ai mai greu pe suflet si apoi te vei simti usurata. Daca nu ai voie sa te impartasesti inseamna ca esti "legata" de preotul care nu te-a dezlegat si e bine sa ramai la el...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiam ca poti fi 'legata' de un preot.....??asta ce inseamna ??nu vreau sa par impertinenta dar am fost la 3 preoti(de-a lungul timpului) si nici unul nu m-a lasat sa ma impartasesc..asta inseamna ca trebuie s ama duc la primul preot care nu m-a lasat s ama impartasesc sa-i cer dezlegare??sau pot sa ma duc in continuare la ultimul preot la care am fost si sa continui cu el si sa nu-l mai schimb??
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dacă nici al 3lea nu ți-a dat dezlegare, poți să continui cu el. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Ajuta!! |
![]() |
Tags |
duminica, liturghie, spovedanie |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Îndreptar pentru spovedanie | Simply_me | Generalitati | 0 | 31.07.2012 23:42:01 |
Indreptar pentru spovedanie | Sanduu | Generalitati | 17 | 14.04.2011 22:20:05 |
Canoanele pentru spovedanie | Ducutu | Pocainta | 30 | 13.04.2010 12:53:44 |
Sfanta Liturghie - cind a aparut pentru prima data? | patinina34 | Sfanta Liturghie | 11 | 04.06.2009 02:11:51 |
A doua cununie pentru el, prima pentru ea | BogdanF | Generalitati | 5 | 24.07.2008 23:13:59 |
|