![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar este cea mai frumoasa perioada a anului. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nimic NU se compara cu saptamana patimilor. Si acum e frumos...dara parca nu se compara cu perioada mentionata anterior
|
|
||||
|
||||
![]()
Si astazi s-a lasat secul pentru Postul Craciunului.
Sa ne ajute Domnul sa il tinem cu bucurie si cu folos! Pe cei carora le-am gresit sau simtit lezati intr-un fel sau altul de mesajele mele ii rog sa ma ierte.
|
||||
|
||||
![]()
...amin...!
|
|
||||
|
||||
![]()
Spuneti-mi si mie va rog care sunt "smecheriile" cu postul asta al Craciunului. Parca stiam ceva ca se mananca peste si se bea vin in sambete, sau cum e? Parca nu ai voie prima sambata?? Stie cineva toate dogmele privitoare la acest post?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- in weekend ai dezlegare la peste si vin intre 21 noiembrie si 20 decembrie. - totusi, Sf. Sava spune ca nu bem vin doar luni, miercuri si vineri. Cum e pana la urma? Cand pot sa beau vin? Si cu pestele care e treaba mai exact, doar in weekend si de sarbatori? PS mi-e greu fara carne, e un chin pentru mine ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multumim, glykys, chiar credeam ca am uitat cu totii ca intram intr-un post, care ar putea fi cu totul special!...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|