![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ori, la animale aceste aspecte ar putea exista intr-o forma f. primitiva si fara perspectiva acestei perfectionari. E ca si cand ai face comparatie intre creierul omenesc si un program de calculator care simuleaza acea capacitate. Desi aparente au aceeasi functie, diferentele de performanta si modul de implementare difera substantial. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa-i spui altfel, dar un proces logic/cognitiv este. |
|
||||
|
||||
![]()
dar tot nu ai spus: ce mancau T-Rex si megalodonul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu toate erau ierbivore. Si omul la inceput era vegetarian, ne spune in Biblie cine a fost primul vanator.
|
|
||||
|
||||
![]()
"dantura" lor nu este facuta pentru a manca iarba. Chiar iti poti imagina un rechin pascand ierburi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credeti ca puteti sa acceptati teoria conform careia toata creatia s-a transformat la cadere?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica na, la asa dimensiuni, se poate scobi in dinti cu oase de rechin. Dar daca totusi vrei un raspuns mai .. serios (care l-ai putea gasi si singur daca te-ar interesa problema - eu l-am gasit in mai putin de 10minute) repeta intreabarea pe un topic legat de creationism, ca sa nu poluam aici inutil discutia si asa destul de poluata. Last edited by AlinB; 04.11.2012 at 01:01:42. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|