![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
(...)dar nu toate imi sunt de folos!"
|
||||
|
||||
![]()
asa este, dar daca "TOATE ne sunt sunt ingaduite" inseamna ca NIMIC nu ne este interzis (chiar daca anumite chestii nu ne folosesc), inclusiv placerile sexuale (intre persoanele casatorite) cele atat de mult demonizate de unii pe forum
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la o adica nici sexul in grup. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai Ovidiu, am zis eu altceva? Sophia e cea nemulțumita.
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu ai zis, a fost un mod indirect de a-i răspunde. Tu zici bine. Iertare dacă s-a înțeles altceva.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: fumatul si drogurile...duc la sinucidere (chiar daca e o sinucidere lenta) iar sinuciderea e INTERZISA de Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Toți cei ce umblă după plăceri, de orice fel, nu vor scăpa de primejdii, căci sub orice plăcere e încolăcit un șarpe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci hotaraste-te, sunt sau nu TOATE ingaduite? |
|
|||
|
|||
![]()
Astazi, mai mult ca oricand, Biserica lui Hristos este "pusa la zid", invazia neo-PAGANISMULUI fiind una dintre cele mai mari provocari contemporane. In fata acestor rataciri contemporane nu avem decat doua optiuni: ori primim invatatura Bisericii, ori ne formam o parere personala si incercand sa deosebim ce este bine de ce este rau, riscam sa ne indepartam de Adevar.
Omului contemporan ii este greu sau aproape imposibil de a pune in practica poruncile Domnului, pentru ca ele presupun SMERENIE, RABDARE, SILINTA, PERSISTENTA. Omul contemporan refuza calea "cunoasterii prin experiere", deoarece el cauta trairi mistice "la minut"; cauta extaza imediate si sfintire fara efort, ceea ce nu se poate. (Pr. Staniloae "Invazia neopaganismului") |
|
||||
|
||||
![]()
ia lumineaza-ma
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|