Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2012, 10:51:49
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

De ce raman in tara - cateva argumente puternice:

1. In primul rand pentru ca este o tara ortodoxa; si doresc sa traiesc intre oameni care au Duhul Sfant in ei, care sunt inteleptiti si luminati de Duhul Sfant.

Nu doresc sa traiesc decat intr-o tara ortodoxa, poate Rusia sau Grecia.

2. Am fost si prin Germania, SUA, si am vazut cum sunt tratati oamenii: ca niste sclavi pe plantatie; nu exista omenie si umanitate, exista doar capitalism vorace, si profitori. Omul este doar ... un nimic.

Nu doresc sa fiu un nimic, o sluga.

3. Germania, SUA, sunt tari fara Dumnezeu; oamenii nu mai au moralitate, nu mai au tata si mama. A zis bine o scriitoare romanca din America: America inseamna: bani, sex si lux. Nu vreau sa traiesc intr-o astfel de tara.

Am vazut zeci de romani plecati in America; toti aveau creierul spalat si imprastiat in tot felul de nebunii; fiecare visa ca e mai bogat decat altul, toti visau prostii. Nici unul nu mai era om, toti erau dumnezeul lor propriu. O transformare urata si hidoasa a personalitatii in astfel de tari.

4. A profetit bine de tot parintele Arsenie Boca: multi vor pleca din tara; dar le va parea rau si vor vrea sa se intoarca dar NU vor mai putea.

Ca o concluzie: prefer sa stau in blocul meu, cu spitalele umplute la refuz, cu mizerie, cu claxoane de dimineata pana seara, dar intr-o tara plina de biserici, in care oricand pot sa intru intr-o biserica si sa ma inchin, in care pot sa vorbesc cu un om si nu cu un robot care viseaza la bani.
Prefer sa-mi pastrez sufletul in Romania decat sa fiu bogat in America.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31