![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
deci mormonii sunt crestini ! devine din ce in ce mai interesant !
acum fiti bun si luati aminte la urmatorul scenariu posibil: va da telefon MihaiG zicand: "draga....(osutafaraunu), ia trenul la Timisoara si vino ca sa te inchini cu noi Fecioarei Maria, avem ca invitat un frate care are acest har incat daca-si pune mainile pe fruntea ta, vei cadea la pamant fara sa mai stii de tine, pret de vreo cateva zeci de minute, dar nu te speria, o sa vezi, va fi o experienta interesanta, doar e vorba de o umplere cu Duhul Sfant..." ce veti face? A. catolicii carismatici, la fel ca mormonii, sunt crestini (chiar daca, poate la un nivel inferior adventistilor), ar fi bine sa ma duc acolo, mai ies si eu din casa, mai socializez; B. nu ma voi duce, eu nu ma inchin persoanelor decedate (Fecioara Maria), si caderile acelea la pamant din cadrul inchinarilor de tip carismatic le consider o inselare a vremurilor din urma, o lucrare a duhurilor rele, cum sa ma duc acolo? doar Pavel ne avertizeaza sa cercetam toate lucrurile si sa nu luam parte la lucrarile intunericului. deci, care este? ce veti alege? daca alegeti A, inseamna ca sunteti un adventist atipic si nu are rost sa mai discut cu unul ca dumneavoastra, scapat din mana si iesit din "tarc"; daca alegeti B atunci tot ce ati comentat pana acum e lovit de nulitate, deoarece ati mintit cu nerusinare incercand sa pozati intr-un tip de treaba, pentru a atrage simpatia forumistilor, ascunzand mentalitatile de tip adventist. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Probabil scenariul C, D, E... Y, Z. Până una-alta însă, voi alege să particip în comunitatea mea locală, ori dacă e duminica să vizitez pe frații mei penticostali, baptiști, ori creștini după evanghelie din localitate. ... atunci ați ieșit deja din range... scenariul posibil nu se încadrează la A ori B. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
domnule, sincer acum, sunteti in toate facultatile mintale? nu ati spus adineaori ca toate confesiunile care cred in Hristos ca Mantuitor personal sunt crestine? pentru ce refuzati inchinarea alaturi de unii ca acestia? si MihaiG crede in Hristos si mormonii si martorii lui iehova etc. Citat:
ps.: vad ca va contraziceti de la post la post, asa ca va las in plata Domnului. mi-ati facut o parere foarte proasta. |
|
|||
|
|||
![]()
Recitiți-mi cu atenție postarea, să nu fiu nevoit a vă explica băbește. Veți rămâne astfel cu o imagine integră, nu "foarte proastă" ca a mea...
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde ați scos prostia asta, că mă rog în limbi sau că aș face parte din mișcarea carismatică ?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
domnule, sper sa nu fie cu suparare, era doar o "punere in scena", plauzibila, deoarece ati afirmat public ca simpatizati cu catolicii carismatici. acest coleg de forum, "osutafaraunu", a emis ideea nefericita ca toate cultele crestine apartin de drept crestinatatii, numai ca sunt in stadii diferite de dezvoltare. asa ca am vrut sa verific daca chiar crede asta, ar merge "osutafaraunu" la mormoni sau la carismatici...ori la catolici? noi ortodocsii suntem avizati cu privire la aceste miscari religioase extrem de pagubitoare sufletului... la mormoni se vorbeste in limbi, la carismatici se cade pe spate...se duce *99 la astfel de manifestari? nu, pentru ca in sinea sa stie ca acolo sunt activitati demonice, dar de ce nu are curajul sau barbatia, ori onestitatea, luati-o cum vreti, sa recunoasca asta public? de ce spune ca toate aceste miscari sunt crestine, prin urmare posesoare ale Duhului Sfant? ca sa se puna bine cu userii acestui forum? fatarnicia, ipocrizia ce supureaza in cazul acestui element straniu, de neinteles, al formului nostru crestin ortodox, e vorba de osutafaraunu, ma oripileaza si eu personal iau atitudine. cat va mai tot invartiti dupa deget si umblati cu cioara vopsita, stimate osutafar'unu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cine e ipocritul?
spuneti ca sunt crestine toate confesiunile, inclusiv mormonii, martorii lui iehova, catolicii, iar daca este intrebat un adventist ce parere are despre papa, va spune ca e anticrist. cum poate fi cineva si crestin si anticrist in acelasi timp?? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|