![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-ca exista oameni(mai ales cei induhovniciti ) care au mintea luminata si care privesc lucrurile altfel,asta da -m-am uitat si eu la conferinta respectiva a parintelui Rafail -pai in primul rand zice clar ca dintre toate patimile el cel mai mult uraste fumatul ,deci vezi o marturisire clara a unui adevar recunoscut de toti crestinii :fumatul e o patima si trebuie sa uram aceasta patima -in al doilea rand a zis cat de mult rau a facut fumatul mamei lui ,cat de greu s-a lasat de aceasta patima -da asa cum zicea si parintele tigara e o chestie inutila -eu sunt mai categoric imi place sa fie zise lucrurile verde in fata,poate nu sunt asa de subtil,si normal ca nu ma compar cu cei induhovniciti care simt si inteleg altfel lucrurile si privesc in profunzime -cum zicea parintele Rafail intai sa avem dragostea lui Dumnezeu si apoi vom lepada si aceste patimi,vicii |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca sunt fosti fumatori pe forum... | cred_cu_adevarat | Generalitati | 36 | 25.04.2012 17:35:00 |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 23:45:09 |
|
|