Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2007, 15:31:10
Annamarria Annamarria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Daydream, nu pot sa-ti mai spun decat ca as vrea atat de mult sa am o prietena asa cum ai avut tu, nu stii ce ai pierdut. Eu cred ca as fi cel mai fericit sa am o asa prietena, dar se pare ca uneori aceste fete nu sunt intilnite de persoane care sa aibe acelasi scop: credinta. Si totusi sper ca poate voi itilni, cine stie...:dozingoff:
Esti afara din tara? ca Romania e plina de fete credincioase. Eu cunosc destule...sau pe ce lume traiesti?
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 15:41:24
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annamarria
Esti afara din tara? ca Romania e plina de fete credincioase. Eu cunosc destule...sau pe ce lume traiesti?
Da, sunt din Romania. Sincer sa fiu, eu nu am intilnit nici macar una din acele fete credincioase de care spui tu. Si la biserica cand ma mai duc ocazional, daca vad una sau doua fete care sa vina, si acelea evetual sunt cu prietenii lor. Nu te contrazic, dar cel putin eu nu am intilnit ca nu a fost sa fie, poate sunt eu prea "orb" si nu pot observa, dar pe strada si in biserica in nici un caz nu voi putea cunoaste o asa fata, din simplul motiv ca nu pot intra in vorba asa cu orice fata straina pe care as putea sa o vad in biserica, as fi privit ca un ciudat, intelegi ce vreau sa spun?
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 16:16:22
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Annamarria, degeaba cunosti tu daca eu nu am intilnit pana acum. Si totusi imi este greu sa cred ca "Romania este plina de fete credincioase", poate au fost, ca acum multe nu mai vor sa se gandeasca deloc la asa ceva, ci doar isi vad de viata cotidiana.
Si inca ceva: Prietena costa bani + pretentii si conditii materiale, iar in aceste standarde intra si fetele modeste, cred ca si unele din fetele credincioase. Poate veti zice ca nu am dreptate, dar asta este adevarul :D
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 16:45:02
Annamarria Annamarria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2006
Implicit

Nu-i adevarat. Poate pentru ca gandesti asa nu gasesti tu persoana potrivita. Pe mine la un baiat ma atrage personalitatea lui. Ce bani? Daca e inventiv nici nu-i trebe bani sa incante o fata.
Se pare ca depinde de cercul in care te invarti. In cercul meu sunt multe fete minunate si care sunt singure...din lipsa de baieti pe potriva lor, ce sa-i faci
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 17:25:51
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Implicit

"Ioana maria Ioana: mai spune ca nu crezi in icoane si in m domnului si nici in sfinti sa vedem ce ti se va spune
Sandu: dar le_am spus
Ioana maria Ioana: unde?
Ioana maria Ioana: mai spune-le
Sandu: le_am zis ca nu cred decat in Dumnezeu
Sandu: atat "

Mie nu mi se pare un raspuns ortodox.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 17:54:42
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annamarria
Nu-i adevarat. Poate pentru ca gandesti asa nu gasesti tu persoana potrivita. Pe mine la un baiat ma atrage personalitatea lui. Ce bani? Daca e inventiv nici nu-i trebe bani sa incante o fata.
Se pare ca depinde de cercul in care te invarti. In cercul meu sunt multe fete minunate si care sunt singure...din lipsa de baieti pe potriva lor, ce sa-i faci
Nu pentru ca gandesc asa, sunt doar realist. "Cercul" in care ma invart nu este unul de oameni credinciosi, cei din jurul meu cred in Dumnezeu si atat, nu mai mult. Iar faptul ca tu cunosti fete minunate, foarte bine, dar trebuie sa iti dai seama de o chestie in cazul meu, si anume faptul ca fetele de care spui tu nu vor fi "descoperite" in societate, pentru ca ele stau ascunse din pricina credintei, asa cum facem toti, deoarece nimeni nu se afirma intr-o grupa de studenti ca fiind credincios/credincioasa, asa ca ele pot fi, dar trebuiesc intilnite...:rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 21.10.2007, 19:54:25
pelerin pelerin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.10.2007
Implicit

Iubirea de sine care se poate confunda cu egoismul sau vanitatea.
Iubirea partenerului care poate fi de sex opus (la heterosexuali), dragoste romantică.
Iubirea de familie a copiilor, în general a rudeniilor
Iubirea aproapelui chiar și pe dușmani, care are un substrat religios, fiind preluat din Noul Testament
Iubirea orientată obiectiv ca: natura, animalele, hobby, patria (patriotismul care e pozitiv în contradicție cu fanatismul)
Iubirea față de Dumnezeu, iubire care e legată de spritualitate și religie.
Iubirea subiectivă sau mistică care nu are un substrat obiectiv.

http://i22.tinypic.com/33b09xi.jpg
Reply With Quote
Vechi 22.10.2007, 00:48:31
flory25 flory25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.09.2007
Implicit

veilur,cand vei vedea ca unei fete ii lucesc ochii cand abordezi un subiect religios sau ca ii atragi atentia in acest fel, o sa-ti dai seama daca e "minunata" sau nu.daca vrei sa le cunosti pe fetele de l abiserica implica-te in viatza bisericii si asa poate vei fii insarcinat sa faci vreun anunt si transmitand-ule vreo informatie, vei putea sa intrii in vorba cu acele fete:) eu una asa fac,doar ca pana acum majoritatea tinerilor care vin la biserica sunt superficiali, iar cei care au putina cultura religioasa sunt cam in varsta pt mine..dar cand cauti gasesti:)
Reply With Quote
Vechi 22.10.2007, 18:00:19
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Doar am mai spus ca nu voi face asta, sa ma duc la biserica ca poate gasesc, procentul este foarte mic si ca atare nu fac acest lucru. Dar nu fac pentru ca nu asa trebuie facut, eu daca e sa ma duc la biserica nu o fac in scopul de a-mi gasi prietena, ci ma duc doar pentru slujba si eventual spovedanie, bine ca nici asta nu fac macar. Oricum, nu e asta o modalitate, am impresia ca nu exista moduri in care poti intilni o fata mai deosebita, ci totul ar putea veni de la sine, :dozingoff:
Reply With Quote
Vechi 22.10.2007, 19:05:14
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DayDream
Dar eu nu simt chemarea aceea spre Dumnezeu...iar daca merg la biserica doar pentru a nu se supara cea de langa mine nu voi reushii niciodata sa il descopar pe El...e un lucru nou pentru mine...nu pot sa o fac atat de repede shi nu vreau sa mi se impuna nimic...
Iubirea ta ,dc e adevarata, ar trebui sa te apropie de DUMNEZEU ,care este IUBIRE.dAR DC TU NU VREI SA IL CUNOSTI PE EL,NICI BINE NU ITI VA MERGE IN VIATA,CACI Dumnezeu DA NECAZURI CELOR CE NU AU GRIJA DE MINTUIREA SUFLETULUI LOR TOCMAI PT A SE INTOARCE LA EL.dECI DC ESTI INDIFERENT RELIGIOS DIN LIPSA EDUCATIEI RELIGIOASE DIN FAMILIE ,poti sa te astepti la tot felul de surprize neplacute in viata ,indiferent ca este vb de persoana pe care zici ca o iubesti acuma sau de alte imprejurari ce iti vor aparea pe parcurs. Poata ca DIMNEZEU de aceea ti-a scos-o in cale ca sa te puna s te gindesti totusi ca esti o creatura a lui si sa meditezi la sensul vietii,de unde vii si incotro te indrepti.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dragostea de Hristos ! iustin10 Rugaciuni 1 18.03.2010 14:21:52
dragostea lore86 Nunta 166 09.11.2009 13:59:12
dragostea iuda Generalitati 3 20.09.2007 19:51:09
dragostea verona Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 127 23.11.2006 00:41:00
dragostea Saurian Generalitati 16 24.10.2006 16:34:48