![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Annamarria, degeaba cunosti tu daca eu nu am intilnit pana acum. Si totusi imi este greu sa cred ca "Romania este plina de fete credincioase", poate au fost, ca acum multe nu mai vor sa se gandeasca deloc la asa ceva, ci doar isi vad de viata cotidiana.
Si inca ceva: Prietena costa bani + pretentii si conditii materiale, iar in aceste standarde intra si fetele modeste, cred ca si unele din fetele credincioase. Poate veti zice ca nu am dreptate, dar asta este adevarul :D |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i adevarat. Poate pentru ca gandesti asa nu gasesti tu persoana potrivita. Pe mine la un baiat ma atrage personalitatea lui. Ce bani? Daca e inventiv nici nu-i trebe bani sa incante o fata.
Se pare ca depinde de cercul in care te invarti. In cercul meu sunt multe fete minunate si care sunt singure...din lipsa de baieti pe potriva lor, ce sa-i faci |
|
|||
|
|||
![]()
"Ioana maria Ioana: mai spune ca nu crezi in icoane si in m domnului si nici in sfinti sa vedem ce ti se va spune
Sandu: dar le_am spus Ioana maria Ioana: unde? Ioana maria Ioana: mai spune-le Sandu: le_am zis ca nu cred decat in Dumnezeu Sandu: atat " Mie nu mi se pare un raspuns ortodox. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubirea de sine care se poate confunda cu egoismul sau vanitatea.
Iubirea partenerului care poate fi de sex opus (la heterosexuali), dragoste romantică. Iubirea de familie a copiilor, în general a rudeniilor Iubirea aproapelui chiar și pe dușmani, care are un substrat religios, fiind preluat din Noul Testament Iubirea orientată obiectiv ca: natura, animalele, hobby, patria (patriotismul care e pozitiv în contradicție cu fanatismul) Iubirea față de Dumnezeu, iubire care e legată de spritualitate și religie. Iubirea subiectivă sau mistică care nu are un substrat obiectiv. http://i22.tinypic.com/33b09xi.jpg |
|
|||
|
|||
![]()
veilur,cand vei vedea ca unei fete ii lucesc ochii cand abordezi un subiect religios sau ca ii atragi atentia in acest fel, o sa-ti dai seama daca e "minunata" sau nu.daca vrei sa le cunosti pe fetele de l abiserica implica-te in viatza bisericii si asa poate vei fii insarcinat sa faci vreun anunt si transmitand-ule vreo informatie, vei putea sa intrii in vorba cu acele fete:) eu una asa fac,doar ca pana acum majoritatea tinerilor care vin la biserica sunt superficiali, iar cei care au putina cultura religioasa sunt cam in varsta pt mine..dar cand cauti gasesti:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar am mai spus ca nu voi face asta, sa ma duc la biserica ca poate gasesc, procentul este foarte mic si ca atare nu fac acest lucru. Dar nu fac pentru ca nu asa trebuie facut, eu daca e sa ma duc la biserica nu o fac in scopul de a-mi gasi prietena, ci ma duc doar pentru slujba si eventual spovedanie, bine ca nici asta nu fac macar. Oricum, nu e asta o modalitate, am impresia ca nu exista moduri in care poti intilni o fata mai deosebita, ci totul ar putea veni de la sine, :dozingoff:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|