![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și le zicea lor: Sâmbăta a fost făcut pentru om, iar nu omul pentru sâmbătă." (Marcu 2,27 - versiunea ortodoxă) "Pentru om" (inclusiv pentru UNNOOM), nu pentru "marțieni" ori ce ființe or mai exista în Universul acesta... Este ilogică datorită afirmației tale de mai sus? Sper că am lămurit acest amănunt. Și încă unul: nu sabatul e cel mai important punct al Decalogului, ci toate cele 10. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca in perioada celor 1000 de ani cei maintuiti nu vor tine sabatul unor interpretari pe care le-am gasit la adventisti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu. Găsim extrem de puține informații cu privire la Mileniu în Sfânta Scriptură.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu doctrina sabatului ies adventistii la inaintare cand fac prozelitism (impreuna cu idei ce tin de sanatate). El are un loc central in teologia adventista.
Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 14:21:56. |
|
|||
|
|||
![]()
osutafaraunu
Ce cauti aici pe acest forum ortodox? |
|
|||
|
|||
![]()
De cum ai apărut, această întrebare am vrut să ți-o pun și ție. Acum nu mai este cazul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si care este raspunsul tau la intrebare? Simti ca este de datoria ta sa raspandesti "adevarul" cu o atitudine de superioritate (ceva de felul: noi avem tot adevarul, voi nu!)?
Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 15:56:26. |
|
|||
|
|||
![]()
La întrebarea mea, ori la a ta?
La întrebarea ta răspunsul e simplu, l-am dat de atâtea ori deja: încerc să dezmint toate afirmațiile neadevărate "răspândite" de "binevoitori" cu privire la adventism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stii ca in discutiile care au ca subiect politica, religia si echipa favorita de fotbal nu se fac compromisuri si concesii? Cred ca ai nevoie de o ocupatie ceva mai serioasa! Last edited by UNNOOM; 06.10.2012 at 16:20:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai iar o intoarceti ca la Ploiesti? De ce evitati sa raspundeti la intrebare?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|