![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As vrea doar sa spun ca nu tot ce spune fiecare parinte trebuie luat ad literam. Trebuie aplicate la viata. Si unii se mai si inseala sau exagereaza. Sigur ca nu trebuie sa facem voia oamenilor nesocotind-o pe a lui Dumnezeu. Dar ii suntem placuti lui Dumnezeu si iubindu-ne intre noi. Iar in cazul sotilor, dragostea se manifesta si fizic. Cam asta e concluzia mea.
|
|||
|
|||
![]()
De ce să ne certăm? Eu am un punct de vedere, tu ai altul. Nu-i nici un bai. Fiecare ni-l putem susține fără să ne certăm. Hai să nu mai privim punctele de vedere diferite ca pe un "război", hai să le privim ca pe ceva din care fiecare avem de învățat.
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 01.10.2012 at 10:55:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
M-aș bucura tare mult dacă ai putea să-mi împărtășești gândurile tale după ce ai să asculți cuvântul Pr Gherasim din Sf Munte Athos. Dacă vrei să te ferești de polemici o poți face și printr-un mesaj privat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|