![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Așa, și?
Ai cimitir? Alte probleme nu ai?
|
|||
|
|||
![]()
Cam iritat. Am atins un subiect sensibil?
Forumul nu este pentru discutat? |
|
||||
|
||||
![]()
Doar prostia pe care o citesc mă irită.
|
||||
|
||||
![]()
cimitirele se sfla sub administratia primariilor locale. Din cate am auzit mai sunt si cimitire private.Cum ar putea BOR sa puna monopol asupra lor?
|
|
||||
|
||||
![]()
interzicand preoților să slujească acolo.
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi să se ducă preoți privați, nu?
|
||||
|
||||
![]()
credeam că în religie nu există privați.
a, doar preoții pot să fie "privati". |
|
|||
|
|||
![]()
Privati de ce,DragosP?De dreptul si chiar obligatia lor,a preotilor,de a inmorminta pe cel care si-a incheiat socotelile cu lumea aceasta?...
|
|
||||
|
||||
![]()
cine a spus tampenia asta? Odata ce o persoana (familie) a cumparat de la primarie un teren (loc de veci) intr-un cimitir si a inmormantat pe cineva in acel teren, persoana (familia) respectiva poate sa aduca la funeralii ORICE FEL DE PREOT DORESTE. Sunt drepturi ale omului (dreptul la apartenenta religioasa si desfasurarea cultului religios) pe care nici un primar (primarie) NU le poate interzice
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Efectele televiziunii asupra mintii umane | jenica | Generalitati | 54 | 24.05.2011 23:18:13 |
Introspectie asupra ce inseamna sa renunti la Dumnezeu | patinina34 | Generalitati | 22 | 14.05.2009 10:16:32 |
Perspectiva crestin asupra sportului.. | florinbrasov0 | Generalitati | 16 | 26.03.2009 12:45:09 |
Impactul religiei asupra copiilor | suntunOM | Biserica Ortodoxa Romana | 32 | 02.09.2007 18:32:05 |
|