![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa-ti raspund, din proprie experienta totusi nu asa ca sa ne aflam in treaba, te poti ruga oricand si fii cu Dumnezeu in gand. Iar cand esti cu sotul/sotia nu inseamna, zic eu, ca nu mai esti cu sau l-ai abandonat pe Dumnezeu. Preotul meu imi spunea ca este Taina Casatoriei data tot de Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
Daca imi este ingaduit sa adauga ca Sf. Ioan Botezatorul a trait in pustie cu miere salbatica (care este f. amara) si cu LĂCUSTRE si nu lăcuste , care sunt mugurii unui arbust din flora pustiului.
Lacuste, lacuste, adica insecta pe care o stim toti - lacusta comunis forumumae- inca nu este citat pe undeva ca ar fi mincat cineva ! Este o chestiune de interpretare asemanatoare cu trecerea cămilei prin urechile acului . Aici nu este vorba de trecerea animalului cămila prin urechile acului , ci de trecerea CAMILEI (cu accent pe prima silaba) , care ste un sinonim pt. odgon , funie groasa, cu care se ancoreaza vasele maritime la dana. Animalul cămila chiar nu are sens sa fie pomenit la o asemenea comparatie(chiar daca este specifica Orientului) , pe cind funia, odgonul, camila, macar la figurat, prin absurd , poate trece cumva , cine stie cum, prin urechiele unui ac !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 30.09.2012 at 00:34:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Sophia, daca vrei sa postesti si nu prea poti, spune si tu: Doamne, vezi neputinta mea, ajuta-ma si pe mine sa postesc!
Asa, daca pui in fata neputinta si pe Dumnezeu la coada, sigur nu va iesi nimic! Ai sa vezi ca, pe masura ce te obisnuiesti cu postul, nu ti se va mai parea asa greu. Dar poate ai vreo boala si atunci ar trebui sa vorbesti cu parintele, sa vezi daca iti da dezlegare sa tii un post mai usor, vezi si tu!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Produse de igiena | Florin-Ionut | Postul | 104 | 24.05.2021 11:40:11 |
Omul-animal, e posibil,oare ???!!! | guardian knight | Generalitati | 8 | 17.12.2011 20:53:22 |
produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 18:43:02 |
Omul cel mai feroce animal de pe Terra | elenavioletacocos | Generalitati | 74 | 03.12.2009 15:16:48 |
|