Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2012, 23:18:32
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu stiu daca ati inteles, aceasta va fi atitudinea mea de acum fata de dvs. Pentru doi ani de badaranie si atacarea mea si a altor ortodocsi va cer sa plecati de pe forumul ortodox si sa nu va mai intoarceti niciodata. Ati fost banat (cu greu) data trecuta, v-ati intors incognito (ba mi-ati si spus and nu stiam cine sunteti sa ma adresez cu formula de politete pentru dvs., cand de fapt va stiam ca un cal breaz) si nu v-ati schimbat deloc. Cat tupeu si nesimtire ii trebuie unui om care e musafir catolic pe un forum ortodox sa se comporte cu aroganta si sa ii atace pe alti ortodocsi doar ca sa isi impuna ereziile? Inca de la primul sau al doilea mesaj, cand nici nu stiam cine sunteti, mi-ati adresat un mesaj agresiv, spunandu-mi ca am "mandrie draceasca", doar pentru ca scrisesem ceva despre Filioque.
Ce mesaje aveti numai in ultimele saptamani? Majoritatea sunt ironii sau atacuri catre cineva. M-am comportat elegant cu tine, de zeci de ori ti-am dat o sansa, dar tu ai continuat sa ma ataci cu nerusinare, facand apoi cateva zile pe inocentul. In acesti doi ani ai beneficiat de ingaduinta adminului si de faptul ca unii useri aveau si ei conceptii ecumeniste.
Dar sfintii si par. Cleopa ne spun asa: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14447
"Sfantul Pimen cel Mare, zicand : " Se cade noua a rabda toate, macar de ne-ar scoate cineva si ochii sau ne-ar taia mana noastra cea dreapta, iar daca cineva voieste a ne departa si a ne desparti pe noi de Dumnezeu, atunci sa ne maniem " ( Pateric, Cuvantul 118, pag. 190 ) . Si iarasi zice : " Intaia oara fugi, a doua oara fugi, a treia oara fa-te sabie cu cel ce vrea sa te desparta pe tine de dreapta credinta " .
Asadar doi ani am avut rabdare, dar e timpul sa ascult si de sfinti. Tu incerci sa iti impui cu agresivitate invataturile gresite, ca si in acest caz, evolutionismul teist, care a fost adoptat doar de catolici la nivel oficial (prin declaratii). la fel ai facut intotdeauna, cu toate invataturile ortodoxe, ti-ai batut joc si de adevar si de unii useri. Cum zi aratat ca e imposibil sa te schimbi si o sa fii la fel de agresiv si de rautacios o sa am aceasta atitudine atata timp cat vei sta pe forum.
Am observat ca ii ataci (ca orice om slab) doar pe cei care sunt mai eleganti si nu iti raspund si ei cu agresivitate. Voi reactiona si cand vei ataca un alt user sau vei faci ironiile tale de prost gust la adresa altui user ortodox.
Bun, dar dincolo de toată polologhia și de toate insultele, puteți să ne dați un și răspuns, așa, simplu, bărbătește, la întrebarea: Câte cărți ați citit dumneavoastră, din domeniul științific despre care discutăm ?

Sau, la întrebarea: dumneavoastră credeți că oamenii au existat în același timp cu dinozaurii ?

Mi se pare absolut fascinant că o simplă întrebare a fost de natură să declanșeze o asemenea abundență de insulte și atacuri la persoană din partea dumneavoastră.... Oare care este motivul ?

Tags
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CREATIE sau EVOLUTIE? C.tin Teologie si Stiinta 550 30.09.2017 17:36:17
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 59 27.11.2012 12:25:23
creatie sau evolutionism? codana Generalitati 11 15.09.2010 19:10:27
Crezi in evolutie? radugherasim Teologie si Stiinta 680 07.03.2010 19:25:54
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45