Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2012, 14:27:18
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

O rog pe doamna Miha-Anca să se mențină pe subiect și s-o lase mai moale cu propaganda, cel puțin pe acest topic, lui Dan Diaconescu. O rog ca să scrie pe această temă pe un topic corespunzător, iar dacă nu este încă unul deschis poate să deschidă unul. Acest topic este despre altceva decât propaganda politică pro sau contra milionarului de Caracal.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2012, 17:52:49
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
O rog pe doamna Miha-Anca să se mențină pe subiect și s-o lase mai moale cu propaganda, cel puțin pe acest topic, lui Dan Diaconescu. O rog ca să scrie pe această temă pe un topic corespunzător, iar dacă nu este încă unul deschis poate să deschidă unul. Acest topic este despre altceva decât propaganda politică pro sau contra milionarului de Caracal.
Iertare, Decebal, dar atat privatizarea Cuprumin, cat si cea a Rosiei Montana si a Oltchim, sunt toate fatete ale unei si aceleiasi probleme: vinderea bogatiilor tarii pe nimic la straini. Ma indoiesc, ca un strain va avea in vedere in primul rand binele Romaniei. Despre asta este vorba!
Vad ca ceea ce au reusit comunistii este ca ne-au facut sa ne pierdem mandria nationala si increderea in Romania. Bogatia altora, Dumnezeu stie in ce fel acumulata, ne face sa ne plecam in fata lor si sa punem pana si viitorul copiilor nostri in pericol. Oare ce le lasam acestora mostenire? Pamanturile si fabricile vandute Europei. Altadata colonizarea se facea cu razboaie; acum trebuie doar un imprumut de la banca, ca sa cumperi sute de hectare sau un Oltchim. Danemarca, de exemplu, si-a marit considerabil suprafata detinuta, prin cumpararea de teren arabil in Tarile Baltice si Romania.

Avem insa un exemplu f bun in Argentina, care si-a recastigat toate bogatiile tarii inapoi, rascumparandu-le de la cei, care, prin intermediul FMI, le cumparasera, saracind tara.
http://www.youtube.com/watch?v=b9431aEEc8s

Poate nu intamplator, aceasta este si platforma politica a PP-DD.

Last edited by Miha-anca; 29.10.2012 at 19:21:57.
Reply With Quote
Vechi 27.10.2012, 13:04:05
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
MRU nu mai e PM; acum e randul lui Ponta, cel putin pana in decembrie 2012. Oare el e mai priceput la privatizari?
Nu cred că trebuie să ne grăbim să schimbăm așa de repede "placa". Fiecare caz trebuie luat în parte și studiat; eu nu am intenționat doar să dau linkuri doar spre situri care îl acuză pe MRU. PSD-iștii au făcut și ei foarte multe ticăloșii când au fost la guvernare și nu țin să iau partea cuiva, întreaga politică de după lovitura de stat din 1989 fiind una trădătoare de popor și de țară și cu contribuții semnificative la toate declinurile în care am intrat după lovitura de stat. Lucrurile puteau fi făcute altfel după așa zisa revoluție a decembriștilor, cursul care a fost luat nefiind unul absolut necesar. Pe de altă parte, în cazul lui MRU, ca și în alte cazuri, cum ar fi Năstase, Tăriceanu, problema care se pune nu este doar aceea de pricepere, ci și ale cui interese le-au servit când au făcut sau au intenționat să facă lucruri care în mod evident sunt împotriva economiei rumânești.
Reply With Quote
Vechi 27.10.2012, 16:22:21
Miha-anca
Guest

Implicit

Problema cea mai grava stii care este, Decebal? Faptul ca oamenii asa s-au obisnuit cu aceste guverne, care slujesc unor interese, sau altora, incat oamenii nu mai cred ca s-ar putea si altfel.
Sub nici o forma nu ii iau apararea lui Dan Diaconescu, dar este singurul, care se gandeste la popor, adica la cei care ii voteaza pe politicienii din Parlament si pe guvernanti. Doar faptul ca el mentioneaza poporul, il face hilar in ochii unora, fiind "populist". Poporul nu mai conteaza, adica eu si tu si altii ca noi. Conteaza doar interesele.
Nu stiu cum este Dan Diaconescu - multi il identifica cu autorul "Elodiei", desi acum se ocupa de politica; dar am ascultat oameni de mare valoare, care au aderat, din dorinta de bine fata de poporul roman, la acest partid. Oare binele poporului si patriotismul au devenit desuete, de le condamnam la cei, care doresc sa lupte pe plan politic pentru ele?
Reply With Quote
Vechi 28.10.2012, 00:05:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Problema cea mai grava stii care este, Decebal? Faptul ca oamenii asa s-au obisnuit cu aceste guverne, care slujesc unor interese, sau altora, incat oamenii nu mai cred ca s-ar putea si altfel.
Sub nici o forma nu ii iau apararea lui Dan Diaconescu, dar este singurul, care se gandeste la popor, adica la cei care ii voteaza pe politicienii din Parlament si pe guvernanti. Doar faptul ca el mentioneaza poporul, il face hilar in ochii unora, fiind "populist". Poporul nu mai conteaza, adica eu si tu si altii ca noi. Conteaza doar interesele.
Nu stiu cum este Dan Diaconescu - multi il identifica cu autorul "Elodiei", desi acum se ocupa de politica; dar am ascultat oameni de mare valoare, care au aderat, din dorinta de bine fata de poporul roman, la acest partid. Oare binele poporului si patriotismul au devenit desuete, de le condamnam la cei, care doresc sa lupte pe plan politic pentru ele?
Deci a fost un Vadim Tudor, un Becali, si tot mai avem naivitatea sa credem intr-un Dan Diaconescu.

Naivitatea asta trebuie sa fie un virus f. rezistent.
Reply With Quote
Vechi 28.10.2012, 02:23:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Deci a fost un Vadim Tudor, un Becali, si tot mai avem naivitatea sa credem intr-un Dan Diaconescu.

Naivitatea asta trebuie sa fie un virus f. rezistent.
Nu cred ca putem sa-l identificam pe Dan Diaconescu cu Vadim Tudor sau cu Becali, macar din motivul ca acesta se stapaneste si nu da frau liber nervilor. Si vocabularul ii este relativ corect, comparativ cu vocabularul folosit la manie de ceilalti doi demnitari.

Dar ce spui, Aline, sa ii bagam pe toti intr-o oala, doar pentru ca ni se pare ca nu corespund? Este si acesta interesul cuiva de a-l desconsidera pe Dan Diaconescu in mod gratuit.
Oare nu stii ca fiecare pasare pe limba ei piere? Sa-l lasam sa piara pe limba lui, daca merita acest lucru; dar sa-i dam voie sa faca ceea ce promite, nu sa-i bagam bete electorale in roate. Oricum e singurul, pe langa Mihai Neamtu, evident, care are o platforma.
Reply With Quote
Vechi 28.10.2012, 02:58:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu cred ca putem sa-l identificam pe Dan Diaconescu cu Vadim Tudor sau cu Becali, macar din motivul ca acesta se stapaneste si nu da frau liber nervilor. Si vocabularul ii este relativ corect, comparativ cu vocabularul folosit la manie de ceilalti doi demnitari.
Pai sa scoti pe banda rulanta EXACT acelasi produs, doar sub nume diferite, nu e o tactica de marketing prea fericita, nu?

Citat:
Dar ce spui, Aline, sa ii bagam pe toti intr-o oala, doar pentru ca ni se pare ca nu corespund? Este si acesta interesul cuiva de a-l desconsidera pe Dan Diaconescu in mod gratuit.
Gratuit oare?
Om fi naivi, dar nici chiar asa.

Un personaj care se identifica cu mass-media de scandal, a carui audienta tinta este in general romanul naiv si insetat de cancan?

Citat:
Oare nu stii ca fiecare pasare pe limba ei piere? Sa-l lasam sa piara pe limba lui, daca merita acest lucru; dar sa-i dam voie sa faca ceea ce promite, nu sa-i bagam bete electorale in roate.
S-a vazut deja cu Oltchimul de ce e in stare.
De ce stie cel mai bine si singurul lucru din pacate: circ.

Citat:
Oricum e singurul, pe langa Mihai Neamtu, evident, care are o platforma.
Promisiuni oricine stie sa faca ca mai apoi sa se scuze ca nu a reusit din cauza "conjucturii economice", "tristei mosteniri", "dusmanilor mei", etc. (poti sa-i zici "platforma" daca vrei sa sune mai "profesional").

Chiar n-ai remarcat asta in ultimii 20 ani?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. hydro314 Generalitati 3 22.08.2012 15:28:04
Despre lacomie, bogatie si saracie ! cristiboss56 Pocainta 21 01.08.2012 23:36:27
Saracie vs bogatie impact Generalitati 127 15.02.2012 21:55:44
Zece mii de miliarde de grade . cocacoc Generalitati 69 08.01.2011 23:38:22
Saracie mare! rusumadena Umanitare 0 24.06.2010 13:20:03