![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
O rog pe doamna Miha-Anca să se mențină pe subiect și s-o lase mai moale cu propaganda, cel puțin pe acest topic, lui Dan Diaconescu. O rog ca să scrie pe această temă pe un topic corespunzător, iar dacă nu este încă unul deschis poate să deschidă unul. Acest topic este despre altceva decât propaganda politică pro sau contra milionarului de Caracal.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vad ca ceea ce au reusit comunistii este ca ne-au facut sa ne pierdem mandria nationala si increderea in Romania. Bogatia altora, Dumnezeu stie in ce fel acumulata, ne face sa ne plecam in fata lor si sa punem pana si viitorul copiilor nostri in pericol. Oare ce le lasam acestora mostenire? Pamanturile si fabricile vandute Europei. Altadata colonizarea se facea cu razboaie; acum trebuie doar un imprumut de la banca, ca sa cumperi sute de hectare sau un Oltchim. Danemarca, de exemplu, si-a marit considerabil suprafata detinuta, prin cumpararea de teren arabil in Tarile Baltice si Romania. Avem insa un exemplu f bun in Argentina, care si-a recastigat toate bogatiile tarii inapoi, rascumparandu-le de la cei, care, prin intermediul FMI, le cumparasera, saracind tara. http://www.youtube.com/watch?v=b9431aEEc8s Poate nu intamplator, aceasta este si platforma politica a PP-DD. Last edited by Miha-anca; 29.10.2012 at 19:21:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred că trebuie să ne grăbim să schimbăm așa de repede "placa". Fiecare caz trebuie luat în parte și studiat; eu nu am intenționat doar să dau linkuri doar spre situri care îl acuză pe MRU. PSD-iștii au făcut și ei foarte multe ticăloșii când au fost la guvernare și nu țin să iau partea cuiva, întreaga politică de după lovitura de stat din 1989 fiind una trădătoare de popor și de țară și cu contribuții semnificative la toate declinurile în care am intrat după lovitura de stat. Lucrurile puteau fi făcute altfel după așa zisa revoluție a decembriștilor, cursul care a fost luat nefiind unul absolut necesar. Pe de altă parte, în cazul lui MRU, ca și în alte cazuri, cum ar fi Năstase, Tăriceanu, problema care se pune nu este doar aceea de pricepere, ci și ale cui interese le-au servit când au făcut sau au intenționat să facă lucruri care în mod evident sunt împotriva economiei rumânești.
|
|
|
|||
|
|||
|
Problema cea mai grava stii care este, Decebal? Faptul ca oamenii asa s-au obisnuit cu aceste guverne, care slujesc unor interese, sau altora, incat oamenii nu mai cred ca s-ar putea si altfel.
Sub nici o forma nu ii iau apararea lui Dan Diaconescu, dar este singurul, care se gandeste la popor, adica la cei care ii voteaza pe politicienii din Parlament si pe guvernanti. Doar faptul ca el mentioneaza poporul, il face hilar in ochii unora, fiind "populist". Poporul nu mai conteaza, adica eu si tu si altii ca noi. Conteaza doar interesele. Nu stiu cum este Dan Diaconescu - multi il identifica cu autorul "Elodiei", desi acum se ocupa de politica; dar am ascultat oameni de mare valoare, care au aderat, din dorinta de bine fata de poporul roman, la acest partid. Oare binele poporului si patriotismul au devenit desuete, de le condamnam la cei, care doresc sa lupte pe plan politic pentru ele? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Naivitatea asta trebuie sa fie un virus f. rezistent. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar ce spui, Aline, sa ii bagam pe toti intr-o oala, doar pentru ca ni se pare ca nu corespund? Este si acesta interesul cuiva de a-l desconsidera pe Dan Diaconescu in mod gratuit. Oare nu stii ca fiecare pasare pe limba ei piere? Sa-l lasam sa piara pe limba lui, daca merita acest lucru; dar sa-i dam voie sa faca ceea ce promite, nu sa-i bagam bete electorale in roate. Oricum e singurul, pe langa Mihai Neamtu, evident, care are o platforma. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Om fi naivi, dar nici chiar asa. Un personaj care se identifica cu mass-media de scandal, a carui audienta tinta este in general romanul naiv si insetat de cancan? Citat:
De ce stie cel mai bine si singurul lucru din pacate: circ. Citat:
Chiar n-ai remarcat asta in ultimii 20 ani? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. | hydro314 | Generalitati | 3 | 22.08.2012 15:28:04 |
| Despre lacomie, bogatie si saracie ! | cristiboss56 | Pocainta | 21 | 01.08.2012 23:36:27 |
| Saracie vs bogatie | impact | Generalitati | 127 | 15.02.2012 21:55:44 |
| Zece mii de miliarde de grade . | cocacoc | Generalitati | 69 | 08.01.2011 23:38:22 |
| Saracie mare! | rusumadena | Umanitare | 0 | 24.06.2010 13:20:03 |
|
|