Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.09.2012, 14:25:24
Matei Didina Claudia Matei Didina Claudia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.08.2012
Buna ziua!

Sunt de acord cu acest mesaj,toate relatate fiind,aceasta fiind calea spre cunoasterea adevarata a credintei,a Domnului Nostru Isus Hristos.
Gindindu-ma la ceea ce i s-a intimplat Annei si eu am trecut prin stari de nervoza,si tulburari phi-neuro..dar recunosc ca Dumnezeu de fiecare data in functie de credinta si importanta pe care am acordat-o acesteea si urmarind sfaturile Sfintilor Duhovnici m-a ajutat foarte mult sa ies din starile acestea,Slava Domnului!
De asemeni am dus o lupta interioara ( oamenii cu credina stiu despre ce e vorba),pentru a respecta poruncile Domnulu,dupa care a venit ajutorul Domnului Cel Sfint dindu-mi smerenie umilinta,blindete si cu acestea am inceput sa-mi recunosc toate pacatele,sa-mi pare rau pentru toate si sa fac promisiuni Domnului ca nu o sa se mai repete.
Bine inteles asa au disparut si nervoza,si tulburarile...
Deci ceea ce cred eu si ceea ce mi se intimpla personal este ca pe masura ce fac pacate ma departez de Dumnezeu si atunci apar lucruri neplacute.Dumnezeu iubindu-ma,ma face din nou neputiincioasa aratindu-mi cit sunt de slaba fara el si eu atunci ma intorc la el,cu smerenie si credinta si umilinta fata de El si de aproapele meu.

Doame Isuse Hristoase apropie-ne de Tine cit se poate de mult si Ajuta-ne sa ne abtinem de a face pacate.Du mintea si sufletul nosru la Tine,sa te Slavim pe Tine cit se poate mai mult din toata inima,si sa uitam de problemele de aici!Ca avind ajutorul Tau Cel Sfint vom iesi invingatori!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
boli, dzeu, nevroza

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spre moarte sau spre viata ?! alexmatei Impartasania (Taina Euharistiei) 8 11.05.2013 00:07:40
O rugaminte a mea,a pacatosului... Raoul Umanitare 31 19.10.2012 06:10:40
Identificarea si indreptarea sistematica a pacatelor (greselilor) Pippo_ Generalitati 77 22.01.2011 18:19:54
Te indrepti spre Dumnezeu sau spre idolul tau? monica.miholca Pocainta 15 15.07.2009 16:06:40
REGRETAREA sau INDREPTAREA moro.d Generalitati 6 01.05.2007 12:11:25