![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca să-i lumineze Dumnezeu te rogi matale pentru ei în rugăciunea particulară de acasă sau din Biserică.
|
|||
|
|||
![]()
Tu chiar asa faci?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va sfatuiti cu duhovnicul si veti primi indrumare. Se poate face ceva in acest sens |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhovnicul tot asta mi-a spus, sa ma rog.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra ar trebui sa aveti la manastire permanent pomelnic cu numele d-voastra si a celor din familie cu mentiunea "pentru psaltire" In dreptul fiecaruia sa scrieti patima de care sufera. E bine sa nu pomeniti pe altcineva decat d-voastra ,sotul si copilul . Pentru acestea e bine sa aveti binecuvantare. Roadele le veti culege pana la urma ,samanta trebuie sa se dezvolte si sa se coaca. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu trimit pomelnic pentru Psaltire la orice manastire unde se citeste psaltirea ,am trimis si la man.Sihastria ,am trimis si la o manastire Sangeap-Basaraba de langa Husi ,unde am auzit ca la fel se citeste Psaltirea si mi s-a spus ca e bine sa trimit.
In Bucuresti cred ca puteti lasa la orice manastire unde se fac pomeniri la Psaltire. Daca trimiteti in mai multe locuri este si mai bine. Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Liturghie | danyel | Sfanta Liturghie | 81 | 02.11.2015 16:22:22 |
Sfanta liturghie | Andy00 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 30.01.2015 15:29:07 |
Sfanta Liturghie | alecsandru | Sfanta Liturghie | 26 | 05.02.2013 21:41:47 |
Sfanta Liturghie | EDI | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 02.05.2009 16:52:24 |
Sfanta Liturghie | anavictoria | Sfanta Liturghie | 57 | 12.01.2009 19:38:22 |
|