![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am demonstrat ca exemplul adus de tine(cu Iov) nu e corect, iar un alt exemplu care sa iasa din explicatiile pe care le-am si argumentat nu poti sa aduci pentru ca probabil nu ti-e foarte clar ce e blestemul si de ce exista. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce e blestemul si de ce exista?
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți-e străină însă și concepția semitică asupra blestemului. Uite un indiciu: "Ca martori înaintea voastră iau astăzi cerul și pământul: viață și moarte Ți-am pus eu astăzi înainte, și binecuvântare și blestem. Alege viața ca să trăiești tu și urmașii tăi." (Deuteronom 30:19). Întrebare ajutătoare: cum erau considerate cuplurile semitice care nu aveau copii? Vezi cazurile celebre a sfinților Ioachim și Ana sau Zaharia și Elisabeta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Versetul boldat mie(care nu-s semit) mi-e limpede: cerul și pământul=viață și moarte=binecuvântare și blestem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vedem lucrurile așa cum sunt ele de fapt; vedem lucrurile așa cum suntem noi de fapt.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Mă înfrânge(doare) semnătura ta, Cristsi. Last edited by Demetrius; 18.09.2012 at 20:09:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lilith,mit sau realitate? | mihaitzaneicu | Generalitati | 8 | 18.01.2012 12:14:31 |
Destin...realitate sau mit?! | ioana30 | Generalitati | 13 | 30.10.2010 13:11:08 |
Eu nu cred in blesteme | mihailt | Generalitati | 61 | 23.04.2010 16:18:13 |
Blesteme la biserica | cod_gabriel | Generalitati | 19 | 08.03.2008 12:16:02 |
dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 21:55:08 |
|