Citat:
În prealabil postat de ralucapurcel
buna. ma numesc raluca sunt din loc lovrin si am o dilema
la noi in sat a fost o crima.
un baiat a ucis o fata.
parintii fetei ucise s-au pocait de vreo 2 ani dar fata era ortodoxa(eu sunt catolica) fata ucisa a fost inmormantata in religia penticostala fara un Tatal nostru si fara o cruce... imi pare rau sa spun si nu vreau sa jignesc. aceasta fata a fost ucisa si aruncata in groapa. mai mult pocaitii spun ca au botezato, aceeasta fiind moarta. sa ma lamureasca cineva va rog ...
|
Draga Raluca,
Am sa-ti spun o mica intimplare. Am o prietena care s-a decis sa invete mai bine limba engleza si s-a gandit ca in timp ce calca rufe sa lase televizorul sa mearga pe un canal unde se vorbea engleza. A cautat si a gasit o emisiune care se numeste "Cezar si cainii'. In timp ce calca si se straduia sa inteleaga ce se vorbea la acea emisiune, ea nestiind bine engleza, a constat ca la emisiunea aceea se canta muzica populara romaneasca. A fost mai atenta la acest aspect si s-a convins ca era chiar muzica romaneasca. Foarte mirata ca pe National Geographic se canta muzica romaneasca la tambal a lasat rufele si s-a uitat sa vada cine se ocupa de coloana sonora la acea emisune. La final personajul principal al acelei emisiuni a anuntat ca episodul acela ii era dedicat celui care s-a ocupat de coloana sonora a emisiunii si care a murit. Dupa nume parea sa fie evreu.
Prietena mea s-a mirat ca tocmai in ziua aceea s-a apucat ea de engleza dupa metoda ei noua, a ales acel canal, cu acea muzica si a aflat ca un om care i se parea interesant a murit. I-a povestit aceasta intimplare unei cunostinte care a sfatuit-o sa se roage pentru sufletul acelui om, pentru ca nimic nu e intimplator, iar daca omul acela i-a facut ei o bucurie ca a ales sa puna muzica romaneasca pe un canal american, sa-i faca si ea, la randul ei, un mic bine acelui om care avea nevoie ca cineva sa se roage pentru sufletul lui.
Acelasi sfat ti l-as da si tie. Nu intimplator ai fost marcata de aceasta tragedie. Mergi intr-o zi la biserica, daca se poate spovedeste-te si impartaseste-te si ofera Jertfa Sfintei Liturghii pentru acea fata. Sfantul Ioan Maria Vianney spunea nimic in lumea asta nu are o valoare asa mare ca ca Jerfa Sfintei Liturghii. Pentru ca rugaciunile, pomenile, etc sunt lucruri facute de oameni, dar Jertfa Sfintei Liturghii este un lucru dumnezeiesc. Compenseaza lipsa de iubire a acelora care au pus in groapa trupul acelei fete oferind o Sfanta Liturghie pentru sufletul ei. Nu intimplator ai scris pe acest forum. Iata ca deja mai multi useri cer numele acelei fete. Ea are nevoie de ajutorul nostru si i-l putem oferi.