![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ne platim tratamentul, daca nu gasim o modalitate legala de a scapa de card. Dar, din moment ce platim asigurarea, trebuie sa solicitam sa se gaseasca o alternativa la acest card cu mocrocip. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Si din moment ce muncesti, ar trebui sa se gaseasca si o alternativa la bani, ca se stie de mult ca sunt "ochiul dracului", ar trebui sa-ti faca cineva cumparaturile, ca sa nu te spurci. A, si buletinul, sa arunci si buletinul ca este scris pe el "Ma inchin diavolului 666" cu litere formate din atomi, tehnologie de la IBM, cei care au facut si diabolicul cod de bare 666. Last edited by AlinB; 13.09.2012 at 15:03:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu vrei sa fii sigur ca nu vei fi furat, eu m-am invatat sa nu fiu chiar asa rea de paguba. De aceea, nu vreau o alternativa la bani. Si, daca nu vreau, nu vreau! E dreptul meu sa spun: NU! |
|
|
|||
|
|||
|
Ia vezi de pe ce scrii acum si intreaba-te daca si bunica ta avea.
Citat:
In telefonul mobil de exemplu. Citat:
Intreaba pe cine vrei, stie toata lumea. Ori, o fata credincioasa ca tine sa umble cu asa ceva in buzunar.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca ai abonament, nume, adresa, CNP exista in baza de date a furnizorului de servicii. Daca nu ai abonament, au in schimb traseul tau zilnic, toate mesajele (SMS) si apelurile. Deci..care e o problema mai mare? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
In rest, nu am telefon cu abonament si pe cel pe care-l am vorbesc putin si-l tin mai mult acasa. Aceasta umilire in masa la care suntem supusi ma ingrijoreaza. Aceasta tendinta de a ne controla total e normal sa ma ingrijoreze. Daca unii considera ca acest lucru trebuie perceput ca o grija deosebita si apreciat, eu sunt de alta parere. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Exact acelasi gen de informatie si acelasi gen de senzatie care te incearca citind informatii asemanatoare de pe bloguri ca: saccsiv, apologeticum.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 14:46:00 |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Alternativa la cardurile de sanatate cu cip | antoniap | Generalitati | 1174 | 05.06.2015 12:04:59 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 20:30:22 |
| Carduri de Craciun | Hartford | Generalitati | 30 | 09.02.2009 16:27:27 |
|
|