|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ba eu cred ca ai realizat. I-ai daruit din timpul tau si ai stat putin de vorba cu el, l-ai cercetat.  Eu personal cred ca oamenii de acest gen sunt cei care fura raiul intr-o si cu o sigura clipa. 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

:) Ramine de vazut la care oameni te referi ,la betiv,sau la andra?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Eu cred ca sunt pur si simplu unelte ale DOmnului pentru a ne sensibiliza in fata suferintei semenilor. 
				__________________ Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 de ce trebuie neaparat sa bea? si mie imi e greu da nu ma imbat. :) hai ca am glumit Asa e ,si cazut acolo jos,e poate mai fericit decat noi carind laptopul cocosati de la serviciu acasa.Caci macar si-a asumat caderea,nu vrea sa para altul | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Crestinismul | Guru inc. | Generalitati | 257 | 04.07.2011 20:30:33 | 
| Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 16:38:33 | 
| Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 15:42:59 | 
| Sa definim ce inseamna a fi credincios (practic) | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 20.07.2009 10:54:45 | 
|  |