![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca 3 ani - din '90 pana in '93 - ti se par putini...
Apropo, tu cat timp ai stat si ai "studiat" inainte sa te scalzi in apa sambetei? Citat:
Si mai spui ca deja te lamurisesi cum sta treaba cu ortodoxia fara sa asculti si parerea unui preot ortodox? Mai, coane 666, tie iti cam place sa te lasi amagit, nu-i asa? Iti place sa te convinga cineva de ceva, ti-e cam teama de alte pareri si atunci fugi de ele. Parerile sectare s-au pliat foarte bine pe tiparul tau sufletesc "de moment" si, tac-pac te-ai bagat la apa si n-ai mai iesit de-acolo; sa stii ca asta e intr-adevar curios la voi: intreaga voastra psihologie religioasa - ca nu se poate vorbi de traire mistica autentic crestina - nu reuseste sa iasa din apa "botezului". V-ati cam plafonat la "botez" cu trairea religiei. Restul povestii cu altarul din ceruri, scenariul cu a 2-a venire a Mantuitorului sunt doar imaginatii holywoodiene cu happy-end. Citat:
Si cand ai o boala anume este bine sa consulti 2 doctori, daramite cand te "pregatesti" pentru un asa pas "mare"... Apropo de ratiunea bebelusilor, tu de la ce varsta ai inceput sa gandesti? Sa nu-mi spui ca doar atunci cand te-ai "botezat" la sambetisti... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu știu de la ce vârstă, dar sunt sigur că în niciun caz un copil de doi ani nu poate cântări lucrurile spirituale. Ca să nu mai vorbim de vârsta de câteva zile... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai fi "studiat" 50 de ani si nu ai fi consultat echilibrat si pe cineva din partea adversa, "dusmanoasa" tot egal cu zero ar fi fost... Citat:
Citat:
Citat:
Versetul reprezinta cel mai bine modul vostru de a va (sus)trage pe spate la chemarea lui Dumnezeu. dar culmea e ca ati cladit o intreaga filosofie in jurul acestui verset utilizand ...Biblia. 8 ani... Ce naiba ai facut 8 ani de zile? Cred ca esti mai greu de cap!!! ... si de inima!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Măcar gura nu-mi mai e așa spurcată ca pe vremea când eram ortodox. Am renunțat la drăcuieli... |
|
|||
|
|||
![]()
Si, ma rog frumos, ce-ai citit din operele otodoxe?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|