![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu mă bat cu cărămida naționalismului în piept, ci doar am semnalat un fapt, o intenție a unor cetățeni români de altă etnie care vor să săvârșească o hoție. Așa că domnule avocat vă rog din nou să faceți diferența.
Te-am rugat să nu ne vinzi gogoși și să vii cu chestii serioase. Ți-am deminstrat pe desen că ești pe lângă subiect. Așa pentru liniștea ta, părinții mei sunt de etnie români, bunicii mei la fel, iar străbunicii de asemenea. |
|
|
|||
|
|||
|
Toți cei opt străbunici sunt de etnie curat română ? Sunteți foarte sigur ? Dar despre stra-strabunici ne puteți spune ceva ? De exemplu, știți cum îi chema, măcr pe jumătate dintre ei, cu ce se ocupau, de unde erau ? Dar despre stă-stră-străbunici știți să ne spuneți ceva ? Câți dintre ei erau români, de unde erau, cu ce se ocupau ? Sau, dacă nu despre toți stră-stră-străbunicii, măcar despre unul, știți să ne spuneți ceva ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unde auzi la unguri așa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=FA8dVL0pEhw |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Revin și te întreb: despre câți dintre stră-stră-străbunicii tăi ne poți spune ceva ? Măcar un nume. Știi numele unuia dintre stră-stră-străbunicii tăi ? Da sau nu ? Last edited by MihaiG; 06.09.2012 at 01:09:29. |
|
|