Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2012, 19:28:13
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
totusi cateva solutii mai la indemana ar fi :

1).educarea tineretului in spirit nationalist, pentru a prevenii amestecarea sangelui cu cel tiganesc (adica casatorii mixte )
2).inasprirea legislatiei penale, si eventual introducerea pedepsei capitale, pentru omor deosebit de grav (cum s-a intamplat recent, in cazul acelei sarmane fiinte japoneza ucisa )!
Punctul al 2-lea mi se pare de domeniul groazei..e putin spun necrestin...prin filmele de groaza vezi asa ceva.
Am si eu o intrebare daca tot ne trece prin cap asa ceva. Cine sa omoare? E obligat cineva in numele pedepsei capitale sa omoare. Pentru bani o faci tu?
O metoda barbara care scoate ochi pentru ochi...eu l-as pune sa munceasca (nu cum e la noi in inchisoare statul acopera cheltuielile...asa tot sa stai la inchisoare..) supravegheat in folosul comunitatii (in cimitire, pentru drumuri, etc.)...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? romandragut Generalitati 291 20.12.2013 07:33:02
Tiganii ne terfelesc iarasi fara mila imaginea tarii !!! guardian knight Generalitati 179 23.07.2013 15:57:03
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15