![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde am afirmat eu că Duhul lui Dumnezeu divide? Deși este adevărat că Duhul divide, îi desparte pe cei duhovnicești de cei lumești, și așa mai departe, Însuși Christos a spus foarte clar că a venit să aducă sabie, nu pace. Dar unde am afirmat eu că Duhul Sfânt divide? Arată clar citatul unde am spus eu așa ceva ca să nu te acuz pe față că ești o mincinoasă și o colportoare! Te înșeli. Cel care exagerează este Tartarug. Hitler nu este Saul din Tars, și nici Satana nu este Iisus Christos. Last edited by Decebal; 28.08.2012 at 20:26:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am dat sansa sa demonstrezi ca nu as avea dreptate si sa ma faci de rusine cu demonstratiile biblice la dogmele care divizeaza crestinatatea. Sa inteleg ca nu stii care sunt acelea? Eu iti spun ca nu au acoperire biblica, deci daca nu au acoperire biblica este clar ca nu am de unde scoate pasajele care nu exista in Biblie. Tu esti cel care spui ca pasajele ar exista, deci esti invitat sa le dai si sa imi arati negru pe alb ca gresesc. Esti invitatul meu ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Din nou te înșeli. Tu eși cea care ai făcut acuzațiile, tu ești cea care ai făcut afirmații fără dovezi, tu ești cea care trebuie să aduci dovezi în sprijinul afirmațiilor. Tu ești deci cea care trebuie să furnizeze fundamentele pentru afirmațiile pe care le-ai făcut. Hai, cu curaj, dă-ți drumul, sau dacă nu, recunoaște că vorbești numai ca să te afli în treabă, fără nici o acoperire și deci fără nici cea mai mică credibilitate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Divizarea este deci o despărțire de inspirația Duhului lui Dumnezeu, această despărțire, această neascultare ducând mai apoi la o divizare dogmatică din ce în ce mai pronunțată." Dar avand in vedere reactia ta furtunoasa, probabil ca ceea ce ai vrut sa spui a fost cu totul altceva si anume ca una din taberele ce fac obiectul diviziunii se desparte de Duhul Sfant. Daca-i asa, atunci scuze. Cat despre exagerarea ta cu diavolul, tot nu vad unde ar fi spus asa ceva Iustin. Vad ca pe destul de multi irita faptul ca porunca ce o avem de indeplinit este desavarsirea in iubire si ca dupa aceasta iubire Domnul isi va recunoaste ucenicii... Poate din aceasta iritare v-a venit idea de Inchizitie? Caci repet, iubirea desavarsita si Inchizitia nu stau mana in mana, de aceea Domnul, cand a fost intrebat de apostoli daca sa ceara foc din cer peste cei rau credinciosi i-a oprit spunandu-le ca doar la sfarsitul acestei lumi va fi separat graul de neghina, nu mai repede, pentru a nu smulge cumva si grau din greseala. Deci numai de buna voie se trece de-a dreapta draga Decebal, numai de buna voie... Cu Inchizitia nu merge, stati linistit si in pace ![]() Last edited by Tartaruga; 28.08.2012 at 20:44:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am spus ca pasajele nu exista in Biblie. Cum vrei sa iti arat ceva care nu exista? Daca eu iti spun ca nu exista extraterestrii iar tu spui ca exista, cum as putea eu sa iti demonstrez inexistenta lor? Nu esti tu cel care trebuie sa aduci dovezi despre existenta extraterestrilor din moment ce ma contrazici si spui ca exista? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am pus citatul intre ghilimele, sa inteleg ca nu mai stii cand si unde l-ai spus? Sau ce este de fapt neclar? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Arată CLAR CU SUBIECT ȘI PREDICAT unde am spus sau sugerat eu ceea ce ai interpretat dumneata. Nu de alta dar eu nu văd și vreau să văd unde ai văzut dumneata ceea ce eu nu am scris.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In postarea 74 ti-am raspuns. Ce este intre ghilimele sunt cuvintele tale din postare anterioara. Dupa care tot in postarea 74 ti-am scris ca avand in vedere reactia ta, poate ca ai vrut sa spui altceva, ti-am scris ce anume si ti-am cerut chiar si scuze daca intr-adevar acest altceva ai vrut sa spui. Tu ai raspuns la postarea 74 insa nu pare sa o fi citit-o dupa cum continui sa intrebi exact acelasi lucru. Ce se intampla de fapt? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 19:23:37 |
Despre lectura, in general | Lilith23 | Generalitati | 26 | 15.06.2011 12:11:07 |
sentimentalism si un dumnezeu general | lareine | Generalitati | 0 | 31.12.2009 01:15:25 |
Sf. Andrei este sarbatoare cu rosu/mare in general? | sophia | Diverse Sarbatori | 3 | 13.11.2009 11:07:58 |
Scrisoarea unui general roman catre Nero,despre Hristos | ortodox4life | Generalitati | 18 | 14.10.2008 22:09:52 |
|