![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa fiu in acelasi ton, mi-a spus o doamna care s-a spovedit o vreme la Parintele Sofian Boghiu ca a sfatuit-o asa: Rabdare, rabdarica, rabdaroi :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sus ochii, și gândul, și brațul, și pașii! Slăvita Cetate cerească răsare, iar cea mai frumoasă și sfântă intrare e-aceea prin care te nalță vrăjmașii. Răbdare în chinuri și-n lipsuri răbdare, în zbucium, în lupte și-n dorul fierbinte! Pe fața brăzdată de lacrimi amare vor cerne lumină răsfrângeri de soare din Slava ce vine… Privește nainte! Răbdare-n viață și-n moarte răbdare! Al tău e triumful din veacul ce vine. Când noaptea apune, când Ziua răsare… nu moarte-i aceea, ci viață și har e răsplata răbdării-ndelungi și senine. Răbdare, o, încă puțină răbdare! Privește răsplata, să birui suspinul și treci peste moarte cu-a vieții cântare! Răbdare, o, încă puțină răbdare, căci vine seninul, seninul, seninul!… Traian Dorz
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, da, da ! Un sfat foarte bun. :) Cu răbdarea treci marea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost astazi la biserica si se filma...asa ca nu am mai dus pomelnicul pentru ca ar fi trebuit sa ma filmeze.
Si de inchinat am asteptat sa se mute camera ca sa ma inchin..dar pomelnic nu am mai dat. Nu poti sa fii emotionat, sa te misti, etc. fara sa fii in prim plan...mai aveam putin azi si plecam de la biserica. Poate ca exagerez dar nu vreau sa fiu filmata... |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranța exagerezi.
|
|||
|
|||
![]()
Adica tie iti place sa fii filmat?
Nu cred ca e locul sa-ti placa asa ceva. Sau iti este indiferent? Ca trebuie multa capacitate de a ignora pe cel la nici 1 m de tine, cu obiectivul spre tine. Nu vreau sa apar in vreo filmare. Daca vroiam sa fiu in fata camerelor de filmat mergeam in alta parte (nu sunt la parada). In loc sa ma gandesc la inchinaciune sa ma gandesc ce expresie am pe fata ca ma filmeaza. De ignorat nu pot ignora o persoana care sta cu camera si filmeaza fiecare persoana de la sf. altar (imi distrage atentia oricum). Asa ca am ales: nu dau pomelnicul...fiecare face cum considera. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca slujba de la Patriarhie nu ar fi filmata in fiecare zi, atunci multi oameni care nu pot participa fizic la biserica ar fi lipsiti de aceasta alinare. Sunt filmati mai ales oamenii care se impartasesc. Acum na, ce faci, renunti sa te impartasesti numai pentru ca sta unul cu camera langa tine?
Daca slujbele care se vor oficia la Iasi, cozile de la moaste nu vor fi filmate, atunci persoanele care nu pot fi acolo si care doresc sa vada ce se intampla, ar fi lipsite de vederea acestui lucru.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Formalism si fariseism in credinta | MariS_ | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 47 | 08.09.2011 22:01:51 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
|