![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Să nu exagerăm.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi eu nu inteleg cum poate sa esueze un avort si sa nu moara copilul.
Ori medicul face asta in mod voit, adica lasa copilul acolo si nu scoate nimic, ori nu se pricepe sa faca avortul si nu scoate nimic nici daca vrea. Ori...nu inteleg eu cum se face un avort. Dupa metoda descris de Mihnea, cu pompa de aspiratie, ar trebui sa se scoata tot continutul uterului si se poate vedea ce a iesit. La metodele mai vechi era problematic, eu nu stiu, dar asa inteleg, ca nu se putea vedea nimic si pe urma daca nu era ca lumea facut, facea infectie femeia, cu urmari grave. Deci nu inteleg. Si azi existia si ecografie si metoda laparoscopica si alte cele, sa poti vedea cand lucrezi. Si eu ma intreb daca nu e vorba totusi de altceva (eventual alt copil, asa cum a mai sugerat cineva).
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 20.08.2012 at 11:54:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta te doare pe tine..de ce a esuat avortul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca se refera la:
Asta asa e, intr-o astfel de familie, faptul ca n-ai fost tu cel avortat ci sora/fratele tau e o chestiune pur circumstantiala. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei de la mine?
Mi se pare doar ceva ciudat in toata treaba asta cu avorturi esuate. Dar tu ce vrei sa spui cu acei 25 ani?
|
|||
|
|||
![]()
Da, se mai intampla si sa ne bucuram (macar) pentru asta.
Suma fiind lunara, e de presupus ca i-a primit pentru intretinerea copilului. Totusi..pana la 25 ani? Oricum, cel mai probabil, nu doctorul i-a platit ci firma de asigurari. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
mai este crima un pacat in urmatoarele situatii? | victortiti89 | Generalitati | 1 | 06.06.2011 08:23:39 |
Crima de onoare | ladyanda | Generalitati | 33 | 05.12.2010 18:58:05 |
Crima fara pedeapsa... | silverstar | Generalitati | 37 | 11.04.2009 16:09:06 |
|