![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iată de ce este necesară respectarea poruncii apostolice "să-l dați afară pe acel vicios!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica nu se spurca din cauza pacatelor credinciosilor. Pacatosi in vin in Biserica sa se sfinteasca. Hristos a luat asupra lui toate pacatele noastra. Dar asta nu inseamna ca s-a spurcat. Prost exemplu mi-ai dar cu musulmanii. Nu sunt ei cei mai in masura sa vorbeasca. p.s. la fel ca tine erau scandalizati si fariseii din timpul Mantuitorului pentru ca Acesta statea la masa cu vamesii si cu pacatosii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul taie lemne, îi sare toporul din coadă și-l ucide pe vecin. Ce fel de păcat e acesta? Intenționat, deliberat, premeditat; ori accidental și neintenționat? Citat:
Iată de ce Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea retrage calitatea de membru celui care persistă în asemenea păcate. Încă o dată spun: retragerea calității de membru nu înseamnă întreruperea legăturilor sociale cu păcătosul în cauză, cu atât mai puțin nu înseamnă arderea lui pe rug. Sper că am fost explicit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbesti de nivel teologic, dar practic cum sta treaba la musulmani? Probabil consideri un lucru bun "razboiul sfant", centurile cu dinamita si altele? Ti se pare ca la ei nu sunt pacatosi si au dreptul sa vorbeasca? Nu mai insista cu chestia asta: in teorie teologia lor spune asa si pe dincolo....practica conteaza. Citat:
Eu atat am avut de spus. Haide sa ne vedem fiecare barna si sa nu mai tinem socoteala altora. Nu e nevoie sa imi dai reply, am inteles ce era de inteles. Mai departe, fiecare fiecare contabilizeaza ce vrea - pacatele lui sau ale altora. Last edited by mihai07; 19.08.2012 at 14:35:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Bine, nu mai contabilizăm, dar trebuie să fim de acord că principiul apostolic trebuie respectat, altfel nu mai putem vorbi de "Biserica Apostolească". Cazurile de beție și de adulter dacă nu sunt rezolvate, în sensul că dacă aceste păcate nu sunt regretate și părăsite conform principiului evanghelic, trebuie să se procedeze la excluderea păcătoșilor, altfel Biserica se încarcă cu o povară prea grea pentru a-și duce mai departe misiunea ei în lume. Eu înțeleg că dacă s-ar proceda astfel, BOR ar deveni minoritară (poate exagerez puțin, însă mă bazez pe datele interne, cele care aproximează un sub 10% ortodocși practicanți) dar există altă soluție? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
They believe that: God loves and accepts gays and lesbians as they are. The Bible does not "condemn, or even mention homosexuality as a sexual orientation." Ellen White's writings do not "parallel any of the Bible Texts which are often used to condemn homosexuals." An adult's sexual orientation is unchangeable." Haide agent 666 sa revedem pasajele importante: - "physical well-being of current and former Seventh-day Adventists who are lesbian, gay, bisexual or transgender." - "God loves and accepts gays and lesbians as they are." - "An adult's sexual orientation is unchangeable." Paragraful reprodus mai-sus sunt STATEMENT-uri ale SeventhDayAdventist (SDA). |
|
||||
|
||||
![]()
Biserica Adventista inseamna ca e pe gustul lui Basescu: tolereaza ca membrii pe cei cu deviatii sexuale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa cum nu pot fiinta mai multi "basilei" in acelasi timp, tot asa nu poate fiinta decat o singura Biserica, Trupul lui Hristos cel adevarat. Si portile sectelor anti-hristice nu o vor putea inghiti niciodata! Last edited by Illuminatu; 24.08.2012 at 17:44:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Aiurea-n tramvai!
|
|
|||
|
|||
![]()
SUNT FAPTE REALE!!!
Pe astea chiar nu le mai poti nega pentru ca, pur si simplu, ... au avut loc!! Si conducerea sectei tale anti-hristice la care tii ca la o cupa draga cu otrava a tolerat existenta acestei organizatii "independente" si pe membrii ei "pidoznici" pana foarte tarziu, mai precis pana in 1987 cand a actionat in instanta societatea "pidoznica" si i-a somat sa scoata din titulatura - mai precis, societatea se numea "SDA Kinship International" - acel S(seventh)D(day)A(adventist). Destul de tarziu s-au trezit anti-hristii vostri pastori!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|