![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Peste cîteva săptămîni voi ajunge în Iași și voi vizita familia respectivă. Atunci veți ști mai multe.
Este nevoie de bani, trebuie să-i ajutăm material, dar fetița are nevoie în primul rînd de vindecare. Să ne rugăm așadar pentru sănătatea ei și a celor de-o boală cu ea, să facem milostenie pentru ea dînd săracilor, să dăm pomelnice la biserică special pentru Alexandra, să rugăm Sfinții și pe Maica Domnului să pună o vorbă bună pentru însănătoșirea ei grabnică.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai multe despre aceasta boala:
Un film documentar, musai de vazut: http://www.vplay.ro/watch/62iv517t/ http://en.wikipedia.org/wiki/Epidermolysis_bullosa |
|
||||
|
||||
![]()
Este la fel de tragica si povestea celeilalte fetite care a ajuns la varsta de 12 ani cu aceasta boala,are degetele lipite si la maini si la picioare...
As dori adresa familiei Georgianei din Comanesti daca o gaseste cineva.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.petitieonline.ro/petitie/...p33236045.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am cautat adresa insa nu este de gasit,este in schimb contul deschis la CEC pt acest caz.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
De la mama Alexandrei Bibirig,am aflat ca cealalta fetita deja a murit(cazul cu fetita din Comanesti,de 12 ani).
Motiv de tristete dar si de bucurie,in sfarsit indelunga suferinta a luat sfarsit si acel suflet de copil inocent s-a dus la Tatal. Numai parintilor le-o fi tare greu saracii,sa le ajute Bunul Dumnezeu sa treaca si peste aceasta suferinta!
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o odihneasca!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corect este:"numai parintilor le-or fi tare greu"
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, miluieste pe copii! AMIN+
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru cei care sufera de depresie | laurastifter | Generalitati | 62 | 18.12.2013 23:38:09 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
de ce sufera batranii ? | Mirela0110 | Generalitati | 12 | 11.02.2011 11:28:08 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|