![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Se poate trimite sms la 848. Un sms este 2 euro.
|
|
|||
|
|||
![]()
Intra tot in conturile fundatiei.
Daca ai sa te uiti si la celelalte cazuri prezentate e acelasi numar si pentru ele - deci nici macar nu-i intereseaza pentru cine au fost donati, cu atat mai mult un semn de intrebare despre cum vor fi distribuiti, se folosesc de aceste cazuri pentru a aduna bani - cati ajung la amarati e un mare semn de intrebare. Intrati aici si vedeti la comentarii cum puteti contacta direct familia. http://www.arhiblog.ro/sistemul-medi...-glontul-gura/ |
|
|||
|
|||
![]()
Eu credeam că pe sms-ul respectiv banii sunt distribuiți acelui copil.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tot ce ii intereseaza de fapt e sa adune bani. Inca o data ..vedeti pe link -ul mentionat, blogul lui ARHI se pare ca puteti gasi o legatura directa cu familia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am gasit si un cont PayPal
alexandra_bibirig@yahoo.ro Daca cineva reuseste sa faca rost de un numar de telefon al unuia dintre parinti ar fi bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Bibirig Daniela, calea Galata, nr.22, bl E2, sc C, et. 4, ap. 4, Iasi.
Ekaterina, este corecta adresa? Nr apartamentului mi se pare prea mic la et 4. Am mai gasit un articol despre copil dar nu este trecuta adresa.http://www.razbointrucuvant.ro/Frati...ture/#more-893 |
|
|||
|
|||
![]()
Adresa corecta este :
Bibirig Daniela, calea Galata, nr.22, bl E2B, sc C, et. 4, ap. 4, Iasi. Telefon: 0761-494288 |
|
||||
|
||||
![]()
Peste cîteva săptămîni voi ajunge în Iași și voi vizita familia respectivă. Atunci veți ști mai multe.
Este nevoie de bani, trebuie să-i ajutăm material, dar fetița are nevoie în primul rînd de vindecare. Să ne rugăm așadar pentru sănătatea ei și a celor de-o boală cu ea, să facem milostenie pentru ea dînd săracilor, să dăm pomelnice la biserică special pentru Alexandra, să rugăm Sfinții și pe Maica Domnului să pună o vorbă bună pentru însănătoșirea ei grabnică.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru cei care sufera de depresie | laurastifter | Generalitati | 62 | 18.12.2013 23:38:09 |
Voi ati adopta un copil? | sophia | Generalitati | 47 | 17.03.2011 16:16:54 |
de ce sufera batranii ? | Mirela0110 | Generalitati | 12 | 11.02.2011 11:28:08 |
copil luat de suflet | clementia | Preotul | 21 | 07.02.2009 14:48:20 |
|