![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tratati si acest caz, sau ce...nu va convine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am ce să tratez, încă n-am auzit de adventiști să se angajeze cu contract în trupele combatante. Dumneavoastră nu mai deschideți noi subiecte de dispută până nu vă rezolvați grava dezinformare. Aia cu prietenul de i-ați uitat numele...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci reformistii ce-au avut de s-au rupt de biserica dumneavoastra?
|
|
|||
|
|||
![]()
Treaba lor ce-au avut, ori ce-au invocat că au avut; pe mine mă interesează ce avem noi și dacă suntem în regulă. În rest, nu sunt resposabil de disidențele creștine, ori de creștinii "independenți".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
fara comentarii, textul este cat se poate de clar ! |
|
|||
|
|||
![]()
Adică jumătatea de text...
|
|
||||
|
||||
![]()
BAZS lasa la constiinta fiecarui membru daca va apara tara cu arma in mana sau nu ! cu asta nu au fost de acord reformistii si de aia s-au separat de voi!
domnule, de ce va bateti joc de noi toti? credeti ca veti progresa atunci cand mintiti ? daca ati fi recunoscut de la inceput, aveati caracter insa asa nu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
amice, daca tu ai fi fost in locul lui Mircea cel Batran si Tara Romanesca ar fi fost suta la suta adventista si ar fi venit atunci peste tine Baiazid cu o suta de mii de soldati turci CE AI FI FACUT? AI FI LUPTAT CU ARMA IN MANA IN FRUNTEA SOLDATILOR VALAHI ADVENTISTI sau ai fi inchnat tara turcilor pe principiul ca advetistii nu lupta cu arma in mana? Astept raspunsul tau!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|