![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Site-ul Centrului de Formare și Consiliere Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, coordonat de către maica Siluana: www.sfintiiarhangheli.ro
Dacă intrii acolo unde scrie "Răspunsuri la întrebări" (cred că am reținut corect), îi poți trimite o întrebare maicii Siluana. Mi-am amintit și titlul conferinței de la ASCOR, care m-a impresionat atât de mult: "Sursa depresiei omului modern" - să nu te sperie titlul, abordează mai multe teme (nu-i vorba doar despre depresie), fiindcă studenții pun diverse întrebări. Conferința este publicată chiar pe site-ul crestinortodox.ro. Nu mai stau să caut link-ul, fiindcă-mi merge foarte încet internetul, din câte observ. Doamne ajută! Domnul Iisus Hristos să fie cu tine, Steliana!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti? | Rodica50 | Generalitati | 49 | 02.08.2013 17:24:38 |
Cam ce parere aveti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 12.06.2012 03:44:36 |
Ce parere aveti? | CM Punk | Generalitati | 24 | 10.09.2011 22:23:41 |
Ce parere aveti ? | Darkanian | Generalitati | 7 | 03.02.2010 23:08:26 |
Ce parere aveti? | AlinNNN | Generalitati | 1 | 30.01.2010 19:48:13 |
|