Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2012, 21:54:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Domnule Savonarola, din punct de vedere spiritual doamna Doriana vă dă clasă. Chiar făcând abstracție de acest fapt, modul în care vă adresați unui femei este sub orice critică și, sunt convins, nu reflectă valorile Bisericii Ortodoxe.
Domnule MihaiG, e a doua oara cand spuneti ca eu as fi cinestiecum. Va rog, sa nu mai fie o a treia oara. Nu-i dati prilej celui rau sa va demonstreze ca nu e asa. Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta. Mai bine rugati-va pentru mine, as fi tare bucuroasa si onorata. Si nu o spun cu "smerenie", ci chiar e cel mai mare bine care mi l-ati putea face.

Apropo de asta, de curand eram in autobuz iar pe scaunul din fata mea, cu spatele la mine, statea o calugarita catolica. S-a ridicat brusc ca sa coboare si m-a surprins fiind tare abatuta; se vedea chiar foarte bine asta pe fata mea. Mi-a pus mana pe umar si mi-a zis: "Dumnezeu sa va binecuvinteze, ma voi ruga pentru dvs." Mi-a luminat ziua aceea. Dumnezeu sa-i rasplateasca!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 26.07.2012, 22:21:21
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Oh, dar nu cred că opinia mea are atâta greutate pe aici pe forum încât să mă puteți bănui în mod realist că încerc să vă dau prilej de mândrie deșartă. Era o simplă problemă de politețe.

Cât privește rugăciunea, sunteți inclusă oricum în rugăciunile mele, pentru că obișnuiesc să mă rog pentru toți oamenii; dar vă propun o a treia cale: haideți să spunem amândoi o rugăciune pentru călugărița despre care ați povestit... și pentru toți cei care au luat hotărârea să-și închine viața exclusiv Domnului și aproapelui lor.
Vechi 26.07.2012, 23:12:54
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Amin, sa ne rugam pentru ei...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 27.07.2012, 12:03:17
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu am si colti, iar dragul de Decebal, saracul, va poate confirma asta.
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul? După câte am văzut de la penticostali nu mai am nici o îndoială că măcar unii, dacă nu toți, lucrează cu puteri oculte și chiar cu puteri satanice, demonice. Până la urmă chiar ar fi inexplicabil cum s-ar pretinde slujitorii nedreptății ca slujitori ai dreptății și apostolii minciunii, ai ereziei și ai întunericului niște apostoli ai adevărului și ai luminii. Nu mă așteptam deci să faceți chiar o confesiune în public prin care dați de înțeles că lucrați cu puteri ale potrivnicului lui Dumnezeu și al Adevărului.

Last edited by Decebal; 27.07.2012 at 12:08:42.
Vechi 27.07.2012, 12:05:09
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Asta este cumva o tentativă mascată prin care recunoașteți pe față, în public, că lucrați cu Diavolul?
nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !
Vechi 27.07.2012, 12:18:24
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
nu ei lucreaza cu diavolul ci diavolul lucreaza cu ei !
Să concluzionăm că este vorba despre o conlucrare în care și Diavolul lucrează cu ei și ei lucrează cu Diavolul. Diavolul câștigă în primul rând sufletele lor și ale altora, iar ei câștigă banii satanei, ai dumnezeului veacului acestuia.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09