![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Batranica care statea pe bulevard intre 2 magazine ,la 7 dimineata,fara sa fie lume in jurul ei ,deci nu cred ca cersea. Statea jos si privea la noi,care treceam cu autobuzul.
Parea asa linistita si coborita din alta lume. Atit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stau pe langa un magazin si nu zic nimic. Intinde-le un ban, nu o sa refuze. Sunt oameni amaratzi, dar demni. Last edited by AlinB; 25.07.2012 at 19:50:46. |
|
|||
|
|||
![]()
glykys,
poti sa-i rasplatesti generozitatea cu aceeasi moneda, sa-i dai 10 lei in loc de 2 si sa spui ca mai treci tu pe acolo sa iei restul de flori :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate sunt off-topic, dar cred că această bătrânică, și alții ca ea, sunt făcuți din același aluat ca și văduva care a aruncat cei 2 bănuți, singura ei avere, în cutia milelor la intrarea în templul din Ierusalim. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sunt atat de multi!!! Si totusi din ce in ce mai putini!! Nu e meritul meu, nu eu am gasit aceasta fotografie... Bucurati-va ochii si odihniti-va sufletul.. Am furat-o sa v-o arat si voua....... Last edited by Adriana Cluj; 28.07.2012 at 17:41:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In februarie cand zapada era cat casa si erau f multi sinistrati, cativa preoti condusi de protopot au plecat pe la sate cu alimente, unde erau sinistrati oameni mai amarati, la un moment dat au ajuns la o batranica si preotii au spus de ce sunt acolo ca sa o ajute numai ca batranica a inteles ca preotii adunau alimemnte pentru sinistrati si vine batranica cu o paine si spune: altceva nu am doar aceasta paine sa o dati cui considerati... preotii au zis ca nu a inteles si ca ei vor sa o ajute cu alimente. M-a impresionat batranica.... un singur lucru mai avea si..era gata sa renunte la el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta batranica imi aduce aminte de bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca si s-o ierte! Sa pretuim bunicii pana cand ii mai avem cu noi! |
|
||||
|
||||
![]()
Minunat topic ai deschis draga Glykys, cu multa bucurie am citit tot ce s-a scris. Dam slava lui Dumnezeu ca inca mai exista oameni de o mare noblete iar intalnirea cu ei ne imbogateste sufleteste. Parintele meu duhovnic imi spunea ca atunci cand faci un bine unui asemenea om, multumirea lui este o adevarata binecuvantare. Am intalnit si eu asemenea batrani care m-au invatat ce inseamna o atitudine demna, smerita, binevoitoare si am simtit marinimia sufleteasca cu care stiau sa-ti spuna o vorba. Dupa ce am ajutat o batranica, cu ceva nesemnificativ, ea mi-a spus din tot sufletul : Sa iti ajute Dumnezeu sa gasesti un baiat bun si sa ai o familie fericita! si binecuvantarea ei s-a implinit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiam imaginea aceasta putin altfel, avea un motto. O postez acum la lucruri minunate in imagini.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
oamenii - omenirea | dobrin7m | Generalitati | 14 | 06.01.2013 22:44:14 |
In jurul vostru sunt oameni credinciosi? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 26 | 12.12.2012 04:10:49 |
De ce il resping oamenii pe Hristos ? | Savonarola | Biserica Ortodoxa Romana | 79 | 18.01.2012 22:23:21 |
Sa fim sensibili la ce se petrece in jurul nostru | Nicoletapopa | Calugarul | 15 | 12.12.2009 21:22:54 |
Oamenii care vor implinirea | Maria82 | Nunta | 40 | 12.11.2009 12:38:50 |
|