![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, si tu esti in categoria cu bacul de ai simtit nevoia sa o mentionezi? |
|
|||
|
|||
![]()
Recunosti cel putin ca BNR si-a restrans interventiile? Precum si faptul ca, dupa declansarea procedurii de suspendare, asistam la o cufundare mult peste limita admisibila a politicului in economie si a economicului in politica?
|
|
|||
|
|||
![]()
am si eu o intrebare, până la urmă cum e valabil acest 'feiferendum' .....
- e valid cu DA, daca votează DA 9,2 mil (respectiv 50%+1 din nr total de alegători), respectiv cu NU daca voteza NU 50%+1 ..._ - sau e valid prin superioritatea procentului pentru una din variante, cu conditia ca numarul total de participanti la vot sa fie 50%+1 din nr total de alegatori..? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest , pace si multa bucurie ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu stiu de ce va agitati ba cu PDL-ul ba cu USL-ul! E acelasi michiduta ca sa spun asa.
La noi nu exista dreapta, de fapt se lupta stanga cu stanga! Si unii si ceilalti au promis lucruri populiste si incurajeaza prin asta nemunca. De unde, mai frate, sa suportam atata din buget? Uitati-va cate firme private au plecat din Romanica care, nu vor mai veni inapoi never, ever. Astia toti promit pielea ursului din padure! Parerea mea ca toti politicienii sunt autisti sunt complet rupti de realitate iar noi, ca popor, ne meritam soarta. Bine a zis Petre Tutea:"Am stat 15 ani in puscarie pentru un popor de idioti" |
|
|||
|
|||
![]()
Unde/Cand a zis asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Last edited by Adriana Cluj; 23.07.2012 at 20:49:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defineste "limita admisibila". |
|
|||
|
|||
![]()
Cotațiile monedei naționale nu s-au oprit din creștere, în lipsa unei intervenții vizibile din partea băncii centrale, astfel că la finalul sesiunii interbancare rata de schimb a atins un nou record istoric, de 4,64 lei/euro. BNR NU A INTERVENIT DECAT IN MOMENTUL IN CARE LEUL S-A DEPRECIAT MAI MULT MAI MULT DECAT INGRIJORATOR.
PE PIATA VALUTARA S-AU AFLAT NUMERORI SPECULATORI CARE, IN ACEASTA PERIOADA, AU MIZE POLITICE IN ROMANIA. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|