Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2012, 12:34:53
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Depinde de context.
Sa zicem ca esti pe o insula pustie si pe langa barbatul care ti-a mai dat un sut in fund din cand in cand mai este doar unul singur, renumit pentru (si mai) proastele maniere si inarmat cu o bata mare, flamand si cu apucaturi de canibal..

Acum cum ti se pare alegerea?
NU suntem pe o insula pustie, si e important sa aratam ca reactionam si ii putem da jos daca o iau pe aratura. Cum zicea cineva pe aici, nu sunt buni urmatorii? ii dam jos si pe aia, urmatorii nu? ii dam jos si pe aia...asta e ideea, sa nu se creada cocotati acolo in siguranta, crezand ca pot face ce vor, doar pentru ca noua NE ESTE FRICA
Nu frica trebuie sa ne conduca

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Vechi 23.07.2012, 13:05:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
NU suntem pe o insula pustie, si e important sa aratam ca reactionam si ii putem da jos daca o iau pe aratura. Cum zicea cineva pe aici, nu sunt buni urmatorii? ii dam jos si pe aia, urmatorii nu? ii dam jos si pe aia...asta e ideea, sa nu se creada cocotati acolo in siguranta, crezand ca pot face ce vor, doar pentru ca noua NE ESTE FRICA
Nu frica trebuie sa ne conduca
Ba uite ca suntem, asta e clasa politica, o cunoastem prea bine de 20+ ani incoace, nu putem importa altii.

Si le-am tot aratat si i-o durut de nu o mai putut, i-am tot dat jos de 20 ani si am dus-o din ce in ce mai bine, nu?

Sigur ca ti-e frica, ca inafara de pus stampila o data la 4 ani educata fiind ca "asa le aratam noua lor" oricum nu faci nimic.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18