Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2012, 15:42:44
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
Probabil nu iti imaginezi cati asa zisi credinciosi sunt exact in felul in care ii descrii tu si cum iti spuneam eu, adica din aia care considera ca orice le este inca necunoscut tine de Dumnezeu.
Daca nu are explicatii pentru un fenomen, clar e mana lui God. Daca citesti cu atentie pe aici pe forum, vei vedea ca exista cel putin un user care considera ca si schimbarea pe verde a semafoarelor, pentru avantajul sau, tine tot de Dumnezeu, de parca functionarea semafoarelor nu ar tine de matematica ci de influenta lui Dumnezeu, schimband matematica pentru avantajul credinciosului.

Exista unii credinciosi, pe alte forumuri, care cred ca si sondele spatiale trimise pe Marte sau prin spatiul cosmic sunt doar trucaje, nu exista asa ceva.
Si care este problema ta ca unii cred intr-un fel iar altii cred in alt fel ?De ce vorbesti de ei cu atat de multa ura ? Te-au obligat pe tine sa crezi ? Daca tu nu vrei sa crezi , asta nu inseamna ca trebuie ii influentezi pe ceilalti si sa-i vorbesti de rau.

Iar daca vreti sa vorbiti despre particula lui Dumnezeu , deschideti un nou subiect.
Vechi 19.07.2012, 15:45:42
apophis apophis is offline
Banned

Data înregistrării: 01.05.2012
Locație: Braila
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Si care este problema ta ca unii cred intr-un fel iar altii cred in alt fel ?De ce vorbesti de ei cu atat de multa ura ? Te-au obligat pe tine sa crezi ? Daca tu nu vrei sa crezi , asta nu inseamna ca trebuie ii influentezi pe ceilalti si sa-i vorbesti de rau.
Cum ai constatat tu ca eu "vorbesc" cu ura ? Daca spun parerea mea si tu nu esti de acord cu mine inseamna ca o spun cu ura?

Esti unul din cei care clasifica oamenii dupa cum ii convine lui, nu e frumos din partea cuiva care pretinde ca "doarme cu Biblia sub perna" si le stie pe toate.

Dupa cum observi, exista un coleg credincios care e capabil sa poarte o discutie interesanta din perspectiva lui teologica asupra vietii. Acesta este Eugen7.

Daca imi spun parerea, el nu aduce acuze cum ca as spune-o cu ura, pentru ca in mod sigur intelege punctul meu de vedere, poate vedea asta si singur scotocind internetul dupa siteuri unde alti credinciosi isi spun parerea.

Last edited by apophis; 19.07.2012 at 15:50:09.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! Laura19 Generalitati 47 13.04.2012 01:23:50
Rusine! Legionarul Generalitati 57 13.01.2011 17:24:40
A fi roman,o rusine mihailt Generalitati 129 05.09.2010 19:52:32
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07