![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. OK. Ati ales sa numiti necurat ceea ce Dumnezeu a creat. Este treaba dumneavoastra 3. Se vede treaba ca ati stat la tifas cu apostolul Petru pentu ca stiti exact ce a gindit. Sau, daca nu ati stat la taifas cu el, din nou, folositi cuvantul "necurat" cand Domnul nostru v-a interzis sa o faceti. Si daca tot vorbim de sfantul Petru, mergem mai departe cu "invatatura" dumneavoastra care este contrara Sfintei Scripturi. Exemplul urmator: 20. Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia; 21. Pentru că niciodată proorocia nu s-a făcut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit, purtați fiind de Duhul Sfânt. Sfintul Petru spune ca Sfinta Scriptura nu se tilcuieste dupa bunul plac al fiecaruia. Dumneavoastra spuneti ca fiecare om e capabil sa tilcuiasca Sfinta Scriptura. Si iarasi propovaduiti o invatatura contrara Sfintei Scripturi. Last edited by nutucutu; 19.07.2012 at 12:24:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca tot vorbim de sfantul Petru, ne puteti spune unde se afla el astazi? Intreb, deoarece Domnul Iisus Hristos i-a promis ca se va intoarce si-l va lua cu El (vedeti Ioan 14:1-3). Scriptura se talcuieste cu Scriptura (cum a fost cazul vedeniei apostolului Petru, talcuita tot de el, in Scriptura). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Deviati subiectul, iar acesta este: invataturile adventiste contrare Sfintei Scripturi. 3.Asta vine din invataturile lui Ellen White catre discipolii ei? Unde scrie asta? Dupa ce mi-ati aratat ca Domnul nostru spune " este"-iar dumneavoastra spuneti "nu este", DOmnul nostru spune "azi"-dumneavoasta spuneti "la sfarsitul lumii", nu ma mir ca il veti contrazice pe apostolul Petru. Daca nu aveti nici o jena sa-L contraziceti pe Domn doar nu o sa-mi imaginez ca ati avea vreo jena sa-l contraziceti pe slujitor. Ati vrut dovezi biblice ca invatatura dumneavoastra e contrara Sfintei Scripturi, vi le-am adus. Mai vreti si altele? Ca sacul meu e plin de grozavii si enormitati adventiste, contrare Sfintei Scripturi. |
|
|||
|
|||
![]()
Dovezile dvs., pline de adevar si cunoastere profunda a Cuvantului lui Dumnezeu, m-au luminat si mi-au schimbat viata. Sigur ca mai vreau si altele.
|
|
|||
|
|||
![]()
Banuiam ca o sa urmeze un raspuns ironic. Daca in ironia asta exista 0,0000000000001% adevar, e OK.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aproape ca ati ghicit procentul de adevar din ironia mea. Ati pus doar o cifra de 1(unu) in plus.
|
|
|||
|
|||
![]()
Inseamna ca practicati minciuna.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|