Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.07.2012, 11:03:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Conașule Vsovivi: prin definiție sindicatele tre' să fie roșii, că d'aia-s sindicate!

În rest, pace-n suflet!

AMR 12!
Conaș nu sunt eu ci prietenii tăi lideri sindicali gen Pop sau politicieni gen Androneasca-Mazăre și 'fetițele' cu banii în sutien pe scenă iar sindicatele nu sunt prin definiție roșii căci ele când s-au format în România nu făceau politică, pe vremea lui Carol al II-lea care le-a dat drepturi și le-a întărit puterea de a se opune abuzurilor capitaliste!.. erau albe și de stânga!

Deci eu am pace-n suflet, tu însă n-ai cum, fiindcă minți viclean și scurt și răutăcios exact ca ei crezând că mi-ai spus-o, că te-ai răcorit... când colo ai să te trezești în foc... aprins de la flacăra democrației , un foc din ăla care nu te arde ci te vei chinui... o să te chinui din pricina minciunilor în care trăiești!

AMR 12... până când poporul va salva domnitorul lepădând tot trădătorul!

Trăiască Regele Mihai, președintele legitim Băsescu și poporul român creștin suveran! Amin.

Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 11:07:07.
Vechi 17.07.2012, 11:14:59
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Amin! Că bine zici. Legitim va fi doar până-n 29. Pe urmă va fi legitim demis.
Apropos, cum califici că a mințit-o pe doamna Merkel spunându-i că la noi în Constituție nu se prevede suspendarea președintelui?
Vechi 17.07.2012, 11:16:47
Banned

Implicit

Citat:
Și? Îți pare rău? Da' la Paris, acu' 3 ani cum s-a votat? Un rumân la fiecare 30 de secunde (și eu sunt generos cu socoteala...)?
Se poate dacă aveai datele completate, nu durează mai mult de 15 secunde! Și așa a fost, erau cozi imense și se completau foile cât stăteai la rând și când ajungeai și votai dura sub 10 secunde pentru ca să poată vota toată lumea, dar iată că băieții deștepți în loc să mărească numărul secțiilor de votare nu le-a înjumătățit ci le-a desfințat, în loc de 1000 au lăsat vre-o 20!

Acum se va vota sub 1 secundă! însă vor pune ștampila pe DA, și tu nu vei participa dar iată că vei vota fără să te prezinți! Deci vora aduna și din diaspora cam 500.000 voturi pentru cvorum că de aia le-au scăzut ca să vreți voi multe și atunci o să facă multe secții unde se va fura copios 0,5-1 milion de voturi cu DA!

Cum e posibil? Uite așa!.. adică dacă nu ești cuminte o să-ți moară capra vecinului!

Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 11:19:47.
Vechi 17.07.2012, 11:18:14
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Dacă e așa cum zici tu, oricum e ilegal. Toate operațiile legate de vot se fac ÎN secția de votare. Nu la coadă pe șamp elize.
Vechi 17.07.2012, 11:24:20
Banned

Implicit

Citat:
Amin! Că bine zici. Legitim va fi doar până-n 29. Pe urmă va fi legitim demis.
Apropos, cum califici că a mințit-o pe doamna Merkel spunându-i că la noi în Constituție nu se prevede suspendarea președintelui?

Cât de creduli și proști crezi că suntem noi pe aici?
Vechi 17.07.2012, 11:25:40
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Tu ești cât trebuie. Problema e că însuși ZEUS, pe care-l pupi atât, a recunoscut asta. Cred că i-a luat bunul Dumnezeu mințile.
Caută pe dragul tău net (poate chiar pe youtube) și ai să vezi.
Vechi 17.07.2012, 11:35:04
Banned

Implicit

Citat:
Tu ești cât trebuie. Problema e că însuși ZEUS, pe care-l pupi atât, a recunoscut asta. Cred că i-a luat bunul Dumnezeu mințile.
Caută pe dragul tău net (poate chiar pe youtube) și ai să vezi.
Am căutat și iată aici ce am găsit: Zeus nu a plagiat!.. și va băga o lege ca să condamne pe toți cei ce susțin că a fost lovitură de stat dată de pușcăriabilii parlamentari și marionete și pe cei care i se adresează pe nume: Copy, Copy Paste!
Vechi 17.07.2012, 11:46:00
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

O să și-o bage unde?
De ce-ți place să te umpli de penibil?
Vechi 17.07.2012, 12:01:59
Banned

Implicit

Citat:
O să și-o bage unde?
De ce-ți place să te umpli de penibil?
Păi o să și-o bage în Monitorul Oficial... legea respectivă.
N-ai cum să nu te umpli de penibil... de penibilul lor... mi se face și mie rușine... dar e defapt doar rușinea lor:

My name is Forest, Forest Gump, adică pardon Copy, Copy Paste...

Lasă că măcar știe franceză, engleză, spaniolă, italiană, și altele... doar limba română curată nu o mai știe!

Deci pentru ce suntem invidioși pe papaglu' baalfa și pe cel poligoolt?.. se vor întoarce până la urmă în baalta lor politică (politica minciunii cu picioare scurte și a nesimțirii fără margini, a obrăzniciei și nerușinării până la cer, tupeu de păduche, râmă și omidă cu aripi negre de liliac, vai lor, niște marionete de pușcăriabili asemenea lui Isărescu-Iliescu-CCR, niște umbre groaznice ale trecutului, vai nouă).

Deci nu-mi place da' n-am ce face... mă umplu' și dau pe-afară!

Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 12:07:24.
Vechi 17.07.2012, 12:31:05
Banned

Implicit Ne-au furat suveranitatea!

Păi din moment ce nu au aplicat referendumul validat cel cu 300p și 1 cameră și acum dacă nu se validează ei au emis o lege că parlamentul va decide calea de urmat e foarte clar că și dacă se validează un referendum el nu se aplică și dacă nu se validează se aplică nu invers ci ceea ce vor ei!

Concluzie: Poporului i s-a furat suveranitatea directă; interpușii ilegitimi și mafioți au furat suveranitatea nerespectând articolul 2 punctul 2 din Constituție!

Declar deci dictatura unei clici mafiote formată din reprezentanți și interpuși pușcăriabili!
Nu mai suntem independenți, nu mai suntem o națiune de sine stătătoare, ai 'noștrii' USLași au dat lovitură de stat și s-au făcut ciocoi, din reprezentanți s-au pus stăpâni nedrepți și mincinoși!

Suntem în plină dictatură Antonesciană, Pontică și Motanistă fiind mințiți cu răutate prin mercenarii tuturor caselor de avocarură massmedia controlate de pușcăriabili! Felix-CTP-Drăgotescu-Ciuvică-Chiriac și prietenii și fraierii DDD, Vadim, Becali care pe banii băieților deștepți din energie și petrol, bani publici supți de căpușele mârșave mint de dimineața până seara împroșcând mocirla și otrava avocaților minteresați de prăduire.

Jos dictatura minciunii și a juriștilor fărădelegii cu toți mercenarii lor speculanți!
Încetați distrugerea acestei țări!

Să vină Regele Mihai să organizeze alegerile, să vină suveranul la poporul suveran ca să ne salveze de impostori și jefuitori!

Trăiască regele Mihail al României, președintele legitim Băsescu și poporul român creștin suveran. Amin!

Last edited by vsovivi; 17.07.2012 at 12:43:43.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18