![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: tu amice ai trai alaturi de o femeie care NU te mai iubeste chiar daca nu te-a inselat cu altcineva, sa va certati zilnic, practic sa nu m-ai ai liniste in casa? Stiu, o sa zici ca rugaciunea ajuta. Numai ca Dumnezeu ajuta pe cel ce VREA sa primesca ajutorul sau. Daca sotia NU vrea, nici Dumnezeu Nu v-a ajuta pentru ca el NU ajuta cu forta respectand liberul arbitru. Asa ca degeaba se roaga omul...pentru cel ce NU doreste impacarea Last edited by stefan florin; 16.07.2012 at 19:48:52. |
|
||||
|
||||
![]()
daca femeia nu a inselat, cred ca sotul are toate motivele sa reinvie relatia de iubire care a existat odata (in momentul in care au decis sa formeze o familie).
|
|
||||
|
||||
![]()
dar sa vrea si sotia. Daca ea NU mai vrea atunci...TOTUL E ZADARNIC doamna. E bina ca omul sa NU se mai imbete cu apa rece
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2- Lucrurile cărora tu le spui pe nume nu sunt lucruri, sunt deșertăciuni. Pe cuvântul meu că și eu am crezut că sunt așa cum crezi tu, dar m-am convins târziu, totuși mulțumesc lui Dumnezeu(!), că sunt rătăciri. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ma numeam pe forum, x + y = z , era vreo problema din punct de vedere religios? Nu conteaza ce nume isi pune cineva pe un forum, unii in mod sigur si le pun la misto sau pentru ca pur si simplu suna interesant.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, in locul tau nu as fi putut sa-l iert (poate sunt prea orgolioasa sau geloasa)…daca era doar o “scapare de moment”, intr-un anumit context poate (dar asta cu greu) dar sa stii ca te inseala si iti si spune...si daca va impacati si peste alti cativa ani are alte tentatii?.. nu stiu cum mai poti avea incredere in el....e clar ca nu stie sa te iubeasca...o iubire adevarata implica sacrificiu si in primul rand sa te gandesti la celalalt....nu sa ezit unde imi e mai bine.
Divortul te poate ridica pe plan duhovnicesc atunci cand partenerul te trage “in jos” si cand esti indreptatit sa divortezi. Si iertarea este o solutie daca este dorinta celuilalt (nu pare a fi cazul tau). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S-a dovedit de-a lungul timpului ca multi pe aici,au scris in spiritul numelui ales. Nu cred ca tu ai face vreo diferenta,dar nu vad care este nedumerirea ta...? Apophis era un personaj negativ...de ce l-ai ales sa te reprezinte?De ce el si nu Scufita Rosie? L-ai ales pt ca ti-a placut rautatea si perseverenta de a lupta si de a-i invinge cu sadism pe cei slabi si prostanaci(adica cei buni). De multe ori,Binele apare ca si un defect,un handicap care in toate povestile vine de hac eroilor pozitivi.Intr-adevar,in scenariile de tot genul,bunatatea este o slabiciune care te costa imens,insa ai rabdare se sa termine tot filmul,apoi tragi concluzia cine a iesit in folos! Ps=daca te numeai x+y=z atunci erai o persoana care iubea logica,ii placea sa spuna lucrurilor pe nume si gandea cam strict,neiesind pe islazul unor alte interpretari.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa zicem,ca ti-ai pierdut mintile pt o zi sau o ora si ti-ai inselat sotul,la o petrecere de serviciu...poate ca scaparea nu ar fi avut atata importanta in relatie daca cineva nu va vedea si va poza atunci,apoi ar fi facut public descoperirea ajungand si la urechile familiilor voastre... Ce ti-ai fi dorit atunci? Presupun ca primul lucru pe care l-ai dori de la sotul tau ar fi SA TE IERTE! Acum ,sa aplicam asta si celorlalti cu care intram in contact,adica sa-i tratam asa cum am vrea sa fim tratati! Imi pare bine ca ai prevazut iertarea ca si o solutie,deoarece este intr-adevar una ,din pacate se apeleaza la ea mai rar in vremurile noastre moderne dar totusi nu a disparut cu desavarsire :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta pana au dat peste o echipa de soldati de pe Terra, echipa care cu ajutorul altor aliati din galaxie, aliati care si ei doreau distrugerea goa'ulzilor, au reusit sa-l invinga pe Apophis si mai tarziu, pe altii mai puternici decat acesta. Totodata am ales numele asta ca sa vad cum reactionati voi la vederea lui. Ati facut-o exact cum ma asteptam. Nu strica sa urmaresti serialul, are la baza principii religioase si o parte din istoria Egiptului. La final, ca in aproape orice film, binele invinge, adica oamenii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot nu ai spus de ce ai ales acest nume?Ti-a placut personajul sau te-ai identificat cu el pe undeva? Doar ca sa starnesti valuri de dizgratie,nu prea se merita...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Divortul bisericesc | Dona_Maya | Nunta | 54 | 06.12.2012 00:25:25 |
Cine a inventat iadul? | catalin755 | Generalitati | 29 | 06.07.2010 23:24:49 |
Preotul - Legat de divortul lui | sophia | Preotul | 10 | 04.06.2009 18:36:52 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
|