Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2007, 23:26:51
mq mq is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Da exact asa este iadul cum l-ai descris!
Atita doar ca....nu o sa mai simti ce simti acum, dimpotriva!:)
E ca cu ciorba de burta. La 8 ani iti versi matele cind auzi doar la 28 abia astepti sa maninci una! Ciorba tot la fel este. Tu esti altfel.
Nu stiu de ce (daca chiar ai vreuna) religie esti dar sfatul meu este ca nici in gluma sa nu mai spui ca vrei sa ajungi in iad!
Da de unde stii asa de multe despre Iad (si totusi asa de diferit fata de ce zice Biblia !) ? Eu tot cred faza cu smoala, si atunci intrebarea mea initiala ramane fara raspuns.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:29:33
mq mq is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Mai "frate" hai sa afcem cunostinta eu sunt crestin ortodoxa, tu ce esti? Apoi continuam discutia, desi e drept ca nu cu mine discutai;)
Eu nu sunt nimic.

Cine crede ca este nu va fi, si cine crede ca nu e va fi in vecii vecilor.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:30:04
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mq
vrei sa spui ca in iadul despre care vorbesti va fi mult hot-dog, filme sf si de groaza, cartofi pai, blonde superbe, vin rosu, etc (sa nu crezi ca despre mine e vorba,e doar un exemplu) ?

Nu mq, bmd a vrut sa spuna ca Dumnezeu te lasa sa ajungi in iad din simplul motiv ca ne iubeste atat de mult, incat ne lasa sa alegem ce vrem noi in aceasta viata, ne-a lasat Marea Libertate de a ALEGE! Iar cand te gandesti cata putere are El si putea sa faca ce vrea cu noi, cam tragi o concluzie ca ar trebui sa reflectam un pic mai mult asupra acestei conditii umane a noastre. Numai prin aceasta hotarare a Lui ii demonstreaza propria Lui fire Indumnezeita definindu-L ca fiind Dumnezeul cel Marit si slavit de toata creatia lui vazuta si nevazuta! :)
Citat:
Pai atunci Dumnezeu chiar e bun si abia astept sa ajung in Iad.
Incearca sa parasesti genul asta de glume, nu de alta dar sunt depasite si totodata lipsite de orice umor, fara suparare. :)
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:31:28
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
Dar totusi, e cam mare risipa de energie. Ca sa-l slavim pe creator ne ajungea un covoras, nu ne trebuia un univers intreg, si daca nu am fi fost nevoiti sa mancam, foloseam timpul acela tot pentru slavire. Totusi, D-zeu poate ca n-are nevoie de slava unor fiinte miniscule, El stie exact cine este.
Nu este risipa,din nou asta este mintea lumeasca care gindeste asa, tine aproape de Sfinti ca sa ne rupem de mentalitatea asta, si mai ales daca ai auzit de Iconomia lui Dumnezeu, TOT universul il slaveste nu de pe covorase, care este o limitare, ci din zare in zare!

da,..exact sanu-mi mai fie "foame" si sa fie slavire continua, fara incetare, acolo vreau sa ajung si eu!Doamne Ajuta

Da suntem neinsemnati dar cind slavim incepem sa dam semn de "viata"
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:31:50
mq mq is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
vrei sa spui ca in iadul despre care vorbesti va fi mult hot-dog, filme sf si de groaza, cartofi pai, blonde superbe, vin rosu, etc (sa nu crezi ca despre mine e vorba,e doar un exemplu) ?

Nu mq, bmd a vrut sa spuna ca Dumnezeu te lasa sa ajungi in iad din simplul motiv ca ne iubeste atat de mult, incat ne lasa sa alegem ce vrem noi in aceasta viata, ne-a lasat Marea Libertate de a ALEGE! Iar cand te gandesti cata putere are El si putea sa faca ce vrea cu noi, cam tragi o concluzie ca ar trebui sa reflectam un pic mai mult asupra acestei conditii umane a noastre. Numai prin aceasta hotarare a Lui ii demonstreaza propria Lui fire Indumnezeita definindu-L ca fiind Dumnezeul cel Marit si slavit de toata creatia lui vazuta si nevazuta! :)
Citat:
Pai atunci Dumnezeu chiar e bun si abia astept sa ajung in Iad.
Incearca sa parasesti genul asta de glume, nu de alta dar sunt depasite si totodata lipsite de orice umor, fara suparare. :)
Nu sunt glume, sunt consecinte directe a ceea ce ziceti voi aici.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:34:08
bmd
Guest

Implicit

Sa-mi dai si mie pasajul ala cu smoala :)care te-a dat asa peste cap! Ca sa vedem cit este de diferit fata de ce spun eu. De unde stiu? Pai tu de unde stii cite stii? Te-ai marginit doar la abecedar sau ai mai pus mina si pe o alta carte(inafara de cele de joc)?
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:34:43
jenica
Guest

Implicit

Nu stiu cati dintre voi vechii useri ati fost aseara pe forum ..dar eu am fost (aveam insomnii) si domnii atei..acum politicosi aseara injurau de mama focului ortodoxia. Nu-i asa Andrei? Ma mir ca adminul nu ia masuri..aseara dupa ce i-a banat..si-au refauct simtita prezenta pe forum..cu surle si injuraturi de mama..deci nu va "enervati" prea tare dragi forumusti..in curand se vor plictisi si vor pleca..asa cum afirmau azi noapte blehhhhhhh cu acest forum..mergem la altul..nu-i asa dragi ateii si atee??
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:36:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Jenica , nu are importanta ce religie este, a venit omul sa ne ceara parerea, nu? si intimplator avem putin timp sa-l lamurim:D
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:39:17
mq mq is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Nu stiu cati dintre voi vechii useri ati fost aseara pe forum ..dar eu am fost (aveam insomnii) si domnii atei..acum politicosi aseara injurau de mama focului ortodoxia. Nu-i asa Andrei? Ma mir ca adminul nu ia masuri..aseara dupa ce i-a banat..si-au refauct simtita prezenta pe forum..cu surle si injuraturi de mama..deci nu va "enervati" prea tare dragi forumusti..in curand se vor plictisi si vor pleca..asa cum afirmau azi noapte blehhhhhhh cu acest forum..mergem la altul..nu-i asa dragi ateii si atee??
Stai pe langa Ancah sa vezi cum e sa fi crestin
Reply With Quote
Vechi 08.10.2007, 23:39:40
jenica
Guest

Implicit

:)Ok am inteles, e o treaba intre barbati:D va urez..RABDARE. azi noapte m-am "intretinut" cu ei pana spre dimineata..pacat ca a stres adminul postarile lor..erau chiar interesante..mai ales unde ma injurau de mama..vad ca intre baieti sunt mai politicosi..:p
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea este pasiune si frumusete Ionut G. Intrebari utilizatori 3 04.07.2012 12:22:23
Ce va face sa credeti in Dumnezeu ,cum slaviti iubirea fata de divinitate kappa_ii Generalitati 4 13.12.2011 22:07:35
Sf Siluan Iubirea lui Dumnezeu alexdu Generalitati 0 14.05.2011 20:51:22
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 15:27:11
Dumnezeu a trimis iubirea pe pamant - de ce atunci este pacat? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 45 08.02.2010 23:46:13