![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine crede ca este nu va fi, si cine crede ca nu e va fi in vecii vecilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da,..exact sanu-mi mai fie "foame" si sa fie slavire continua, fara incetare, acolo vreau sa ajung si eu!Doamne Ajuta Da suntem neinsemnati dar cind slavim incepem sa dam semn de "viata" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-mi dai si mie pasajul ala cu smoala :)care te-a dat asa peste cap! Ca sa vedem cit este de diferit fata de ce spun eu. De unde stiu? Pai tu de unde stii cite stii? Te-ai marginit doar la abecedar sau ai mai pus mina si pe o alta carte(inafara de cele de joc)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cati dintre voi vechii useri ati fost aseara pe forum ..dar eu am fost (aveam insomnii) si domnii atei..acum politicosi aseara injurau de mama focului ortodoxia. Nu-i asa Andrei? Ma mir ca adminul nu ia masuri..aseara dupa ce i-a banat..si-au refauct simtita prezenta pe forum..cu surle si injuraturi de mama..deci nu va "enervati" prea tare dragi forumusti..in curand se vor plictisi si vor pleca..asa cum afirmau azi noapte blehhhhhhh cu acest forum..mergem la altul..nu-i asa dragi ateii si atee??
|
|
|||
|
|||
![]()
Jenica , nu are importanta ce religie este, a venit omul sa ne ceara parerea, nu? si intimplator avem putin timp sa-l lamurim:D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Ok am inteles, e o treaba intre barbati:D va urez..RABDARE. azi noapte m-am "intretinut" cu ei pana spre dimineata..pacat ca a stres adminul postarile lor..erau chiar interesante..mai ales unde ma injurau de mama..vad ca intre baieti sunt mai politicosi..:p
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea este pasiune si frumusete | Ionut G. | Intrebari utilizatori | 3 | 04.07.2012 12:22:23 |
Ce va face sa credeti in Dumnezeu ,cum slaviti iubirea fata de divinitate | kappa_ii | Generalitati | 4 | 13.12.2011 22:07:35 |
Sf Siluan Iubirea lui Dumnezeu | alexdu | Generalitati | 0 | 14.05.2011 20:51:22 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu a trimis iubirea pe pamant - de ce atunci este pacat? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 45 | 08.02.2010 23:46:13 |
|